VOORJAAR SHOPLOG VOOR MAMA & ZOONS

 In Shoplog

Twee weken geleden ging ik op vrijdag met mama en de jongens naar de stad om wat zomerspullen aan te schaffen. De jongens hadden allebei letterlijk niets voor het mooie weer, dus daar deden we wat aan, en ik kocht ook wat nieuwe dingetjes voor mezelf. Na de geboorte van Benjamin zijn de zwangerschapskilo’s + wat extra gauw verdwenen, dus ik had nog weinig passende broeken. Ik vond een aantal fijne, mét een paar leuke bovenkantjes. Het werd een shoplogje met een onderbreking, heeeel veel ‘helemaal leuk’, net zo veel ‘helemaal prima’, (WAT IS DAT MET DAT IK IEDERE SHOPLOG EEN NIEUW IRRITANT STOPWOORD HEB?!), een epiloog over een dubbele bil, en een bijna openknallend overhemd – #borstvoedendemomlifestruggles – maar ik laat wel al onze nieuwe spulletjes zien dus als je benieuwd bent moet je vooral even kijken! Komt ie!

Hebben jullie je zomergarderobe en die van de kids al compleet? Ik sla straks m’n slag weer als de uitverkoop begint. Voor nu kunnen we even vooruit. Oh en voor wie dat leuk vinden: er komt binnenkort ook een méga shoplog voor mij, met zomerjurkjes die ik meteen even aan probeer op beeld. Weet je gelijk hoe het staat! Dus. Dat komt nog.

Fijne Koningsdag allemaal!

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Ilse Visscher

  Wat een leuke kleertjes heb je weer gekocht voor de jongens! Ik ga ook eens bij de Zara kijken, super leuke dingen laat je altijd zien.

 • Simone

  Hoi Michelle, wat een leuk shoplog! Zara was ook altijd mijn favoriet, totdat ik las over de schadelijke stoffen in hun producten, de arbeidsomstandigheden van degenen die de kleding maken en de gevolgen van ‘fast fashion’ (goedkope en niet duurzame kleding) voor het milieu.
  Ze zijn verbeteringen aan het doorvoeren en ik vind ook als moeder van jonge kinderen dat het lastig is alternatieven te vinden voor grote ketens. Maar wie weet heb je iets aan deze info: https://www.rankabrand.nl/modeketens/Zara

 • Nienke

  Hartstikke mooie kleding, wat past het allemaal goed bij elkaar, dat lijkt me echt ideaal! In de kledingkast van onze 4 jongens zitten ook heus wel leuke items, maar het is nooit zo mooi mix & match als bij jou

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!