WEEKVLOG03: DIT IS ZWAAR!

 In Vlogs

Goedemorgen lieve allemaal! Allereerst; HEEL heel erg bedankt voor al jullie lieve reacties en berichtjes na mijn blogje van gisteren. Dat heeft me zo onwijs goed gedaan. Vandaag ben ik er weer met een weekvlog, en dit is mijn favoriete tot nu toe hoor. Het waren zulke leuke dagen! Je ziet een zaterdag met vrienden, zondag en maandag feest bij de voetbalclub van de jongens, Robin die de vlog overneemt, mijn stem die helemaal naar de gallemiezen is, hoe ik de dagen vul als de jongens allebei niet fit zijn maar er wel gewerkt moet worden, hoe ik bijna uit mijn broek scheur, hoe Benjamin oefent met staan en hoe Koen en ik denken over apart slapen.. De laatste week voor de verhuizing!

Veel kijkplezier!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dan zie je het iedere keer als eerste als er een nieuwe video online staat. Dankjewel voor het kijken!

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Corina

  Het was een hele gezellige volle vlog! Leuk dat Morris zo lekker kletst en dingen nazegt. Benjamin gaat ook als een speer. Geniet ervan!
  Heb een paar vraagjes: waren er niet meer vrouwen bij op zondag en maandag? O.a. Mees? Zag alleen jou voorbij flitsen.
  Verder heb ik het al vaker gezien maar jij hebt leuke kettinkjes en armbandje om. Waar gekocht of laten maken?

  • bijzonderkleinwonder

   Haha ja dat is zooo gezellig! Jawel er waren veel meer vrouwen. Meesje was er alleen op zondag, maar mama was er ook en een aantal vriendinnen van andere spelers ook! Heel gezellig. Dat armbandje met zilveren lintje heb ik jaren geleden van Lotje gehad voor mijn verjaardag. Is met onze initialen en komt van Minitials! Die om mijn nek met voetjes en de K waren allebei cadeautjes; ik weet helaas niet waar die van zijn.

 • Corina

  Bedankt voor je snelle reactie!
  Fijn weekend en geniet nog even in dit huis. Want voor jullie het weten wonen jullie ergens anders. Wat wel anders is dan bij de vorige verhuizing is dat jullie toen veel meer bezig waren met meubels en vloeren en kleuren en nu helemaal niet. Is dit huis dan zo pas klaar?! Benieuwd en nieuwsgierig

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!