Het is vrijdag en dat betekent dat er een nieuwe weekvlog is! Ik ben weer min of meer continu aan het vloggen en dat bevalt eigenlijk heel goed. In deze vlog zie je de week van mijn verjaardag. We waaiden een dag uit aan zee bij mijn schoonouders, knapten éindelijk onze hal op, er werd gewoon gewerkt, en ik werd 25 en vierde mijn verjaardag met wat familie en al onze vrienden. Een blije vlog is het, want het was een fijne week. Alleen maar leuke dingen. Ik hoop dat jullie ‘m ook weer leuk vinden!

Ik wens jullie een heel fijn weekend, en voor nu veel kijkplezier!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dan zie je het iedere keer meteen als er een nieuwe video online staat. Dankjewel voor het kijken!

Showing 6 comments
 • M
  Beantwoorden

  Zoals altijd weer een erg leuke vlog! Ik kijk nu al uit naar de volgende :).

 • Katja Maruanaja
  Beantwoorden

  Leuk weer, alleen niet zo vaak met je handen in je haren zitten misschien. Valt me op dat je dat steeds doet deze keer iets minder maar meestal constant. Beetje irritant vind ik!

 • Joyce
  Beantwoorden

  Leuke vlog weer! Ik moet altijd lachen als jij om 23.00 uur zegt ‘We gaan dalijk op tijd naar bed’… Pffff ik vind 23.00 uur al knetter laat! Haha

 • Romy
  Beantwoorden

  Ik zie in het venstertje geen vlog, maar een 404 fout 🙂

 • Linsey Heijne
  Beantwoorden

  Mega leuk weer! Kijk altijd met plezier

 • Geer
  Beantwoorden

  Geweldige vlog weer! Benieuwd naar de volgende

Leave a Comment