WEEKVLOG05: MIJN 25e VERJAARDAG!

 In Vlogs

Het is vrijdag en dat betekent dat er een nieuwe weekvlog is! Ik ben weer min of meer continu aan het vloggen en dat bevalt eigenlijk heel goed. In deze vlog zie je de week van mijn verjaardag. We waaiden een dag uit aan zee bij mijn schoonouders, knapten éindelijk onze hal op, er werd gewoon gewerkt, en ik werd 25 en vierde mijn verjaardag met wat familie en al onze vrienden. Een blije vlog is het, want het was een fijne week. Alleen maar leuke dingen. Ik hoop dat jullie ‘m ook weer leuk vinden!

Ik wens jullie een heel fijn weekend, en voor nu veel kijkplezier!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dan zie je het iedere keer meteen als er een nieuwe video online staat. Dankjewel voor het kijken!

Recommended Posts
Showing 6 comments
 • M

  Zoals altijd weer een erg leuke vlog! Ik kijk nu al uit naar de volgende :).

 • Katja Maruanaja

  Leuk weer, alleen niet zo vaak met je handen in je haren zitten misschien. Valt me op dat je dat steeds doet deze keer iets minder maar meestal constant. Beetje irritant vind ik!

 • Joyce

  Leuke vlog weer! Ik moet altijd lachen als jij om 23.00 uur zegt ‘We gaan dalijk op tijd naar bed’… Pffff ik vind 23.00 uur al knetter laat! Haha

 • Romy

  Ik zie in het venstertje geen vlog, maar een 404 fout 🙂

 • Linsey Heijne

  Mega leuk weer! Kijk altijd met plezier

 • Geer

  Geweldige vlog weer! Benieuwd naar de volgende

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!