WEEKVLOG17: HET IS ECHT EVEN OP

 In Video, Vlogs

Net toen je dacht dat er nooit meer een zou komen: een nieuwe weekvlog online! Je ziet de week van maandag 3 tot en met maandag 10 december. We vieren drie keer Sinterklaas – bij mijn ouders, met z’n viertjes thuis en bij mijn schoonouders – er wordt flink gewerkt en ik zit er even een heel klein beetje doorheen.. Ondanks dat tóch een leuke vlog, hoop ik. Leuk dat je er weer bent voor een nieuwe video en heel veel kijkplezier! Oh en voor straks alvast een heel fijn weekend:)!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dan zie je het iedere keer meteen als er een nieuwe video online staat:)! Dankjewel voor het kijken!

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Carmen

    Je mag best af en toe klagen hoor! Ik vind het mooi dat je je van je kwetsbare kant laat zien en kan me heel goed voorstellen dat het heel druk is. Hopelijk komen er rustigere tijden voor je aan, of creer je die wat meer… want er is altijd iets en er zal altijd wat zijn, je moet de balans zoeken (heel herkenbaar). Zet m op 🙂

  • Yvonne

    Heel herkenbaar. Vooral nu in de donkere tijd is toch sneller je batterij leeg. En dan wil je ook nog een magische sinterklaasfeest en kerstfeest creëeren voor de kids. Ik zat pas gewoon een potje te janken omdat ik het gevoel had dat ik de controle kwijt was en overal in faalde. Maar komt vast weer goed, even doorbijten. Vandaag is de kortste dag geweest nu wordt alles weer beter. Blijft Morris nu ook zo in het sinterklaas gebeuren hangen? Het is hier ondertussen ook kerst on huis. Maar de peuter is nog sinterklaasliedjes aan het zingen, wil sinterklaasfilmpjes kijken en als hij een kerstman ziet noemt hij hem sinterklaas. Het is eigelenlijk net te snel achter elkaar voor die kleintjes om te schakelen. Succes nog even en laat af en toe gewoon even lekker de boel de boel. Dan gaan we in het nieuwe jaar weer lekker opruimen en schoonmaken. Nu lekker genieten van de mooie dagen samen met je gezin.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!