WEEKVLOG23: ‘WIL JE NOG STEEDS MET ME GETROUWD ZIJN?’

 In Video, Vlogs

Hoi! Leuk dat je er weer bent voor een nieuwe weekvlog! In deze vlog zie je de week van maandag 4 maart tot en met zondag 10 maart. Toen ik de vlog dinsdag afsloot dacht ik dat het een heel saaie zou worden, maar toen was ik vergeten dat er ook nog een dagje carnaval bij in zit! Ik neem je op maandag dus mee naar Den Bosch. Koen en ik vieren carnaval met zijn vrienden uit Vught en zijn broers en hun vriendinnen. Zó’n leuke dag! De rest van de week is voor bijkomen en gewoon weer terug in het normale gareel. Ik legde ‘m vast op beeld! Kijk mee:).

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dan zie je het iedere keer meteen als er een nieuwe video online staat:)! Dankjewel voor het kijken!

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!