WEEKVLOG28: ‘MAKEN WIJ OOIT RUZIE?’

 In Vlogs

Goede donderdagmorgen en leuk dat je er bent voor weer een nieuwe weekvlog! Het was even geleden, maar we zijn er weer! In deze vlog zie je stukjes van twee weken, van maandag 8 april tot en met zondag 21 april. Een vlog met van alles wat, met heel mooi weer, de eerste BBQ van het jaar, en als afsluiter een hele fijne dag aan zee bij mijn schoonouders. Veel kijkplezier!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? We zitten nu echt heel bijna op 5000 abonnees en hoewel ik weet dat dat voor heel veel mensen zo goed als niks is vind ik het toch een dingetje. Zou je me heel blij mee maken!

Voor nu bedank ik je weer voor het kijken!

 

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!