WEEKVLOG28: ‘MAKEN WIJ OOIT RUZIE?’

Goede donderdagmorgen en leuk dat je er bent voor weer een nieuwe weekvlog! Het was even geleden, maar we zijn er weer! In deze vlog zie je stukjes van twee weken, van maandag 8 april tot en met zondag 21 april. Een vlog met van alles wat, met heel mooi weer, de eerste BBQ van het jaar, en als afsluiter een hele fijne dag aan zee bij mijn schoonouders. Veel kijkplezier!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? We zitten nu echt heel bijna op 5000 abonnees en hoewel ik weet dat dat voor heel veel mensen zo goed als niks is vind ik het toch een dingetje. Zou je me heel blij mee maken!

Voor nu bedank ik je weer voor het kijken!

 

Neem contact met mij op!

Ik ben er momenteel even niet. Stuur me een berichtje en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug!

Not readable? Change text. captcha txt
error: Content is protected!