WEEKVLOG29: WAAROM KOEN STOPT MET VOETBAL

 In Video, Vlogs

Goede donderdagmorgen en leuk dat je er bent voor weer een nieuwe weekvlog! Deze keer van de week van maandag 22 tot en zondag 28 april. Ik moest er weer een beetje inkomen met vloggen, dus het is een kortere geworden dan je van me gewend bent, maar ik hoop dat ie desalniettemin leuk is. Ik werk, sport, ben in Rotterdam, het is Koningsdag en zondag voetbaldag; ik deel ook waarom Koen stopt met voetballen. Het is de week waarin de miskraam een jaar geleden is, dus ik ziet niet helemaal in de gebruikelijke flow, zeg maar. Kan een keer gebeuren! Veel kijkplezier!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dankjewel weer voor het kijken!

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • Jessay

  Zoo leuk jullie zo aan tafel. Haaaai haha

 • Myrna

  Om te kunnen zien of het deeg nog ok is 😉
  Waar o waar is je Instagram gebleven… Ik volgde je daar graag 🙂

  • bijzonderkleinwonder

   Wat is om te kunnen zien of het deeg nog ok is? Mijn instagram is er gewoon nog? Michelle_bollen! Wat is jouw profielnaam? Mag je me ook ff mailen; kan ik even checken hoe het kan dat je me niet meer ziet!

 • Myrna

  Dat lipje op de pizzadeeg verpakking 🙂
  Ik krijg je niet gevonden op Instagram, heel gek, maar ik stuur je een mailtje. Dankje voor je reactie!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!