ZIEKENBOEG GOT REAL

 In Persoonlijk

Goedemorgen lieve allemaal! Even een update van een ander kaliber vandaag. In de plog van gisteren vertelde ik jullie al dat ik zaterdag niet helemaal lekker werd na de verjaardag van mijn schoonbroer. Nou had ik een soort van gehoopt dat het daar bij zou blijven, maar je raadt het al: mooi niet dus.

Na een beroerde nacht met heel weinig slaap ben ik zondagochtend wel naar het We Are Pregnant event gegaan omdat afzeggen gewoon écht geen optie was. Ik at de hele dag vrijwel niks, en dat ging eigenlijk best heel goed! Ik voelde me helemaal niet ziek of iets van die aard, dus dat was prima. Toen ik thuiskwam leek het me toch wel handig even iets te proberen te eten; van niks eten wordt je tenslotte ook geen fitter mens. Dat had alleen precies hetzelfde gevolg als zaterdagavond, en dat bleef ook de hele maandag zo. Koen was inmiddels precies net zo beroerd als ik, dus gisterochtend – op dinsdag – zijn we toch maar naar de huisarts gegaan voor een kleine check. Ik had inmiddels zo lang geen eten of drinken binnen gehouden dat ik me heel zwak voelde en Koen voelde zich ook hartstikke ziek en had er ook nog flinke koorts bij. We blijken allebei een bacterie te hebben – waarschijnlijk veroorzaakt door voedselvergiftiging – en daarbij uitgedroogd te zijn. We krijgen nu allerlei medicijnen, tegen de uitdroging zodat we niet aan het infuus hoeven, antibiotica tegen de bacterie en nog wat tegen de misselijkheid, en dan zou het binnen 48, vanaf nu dus nog 24 uur, significant beter moeten gaan. Er zijn ergere dingen hoor, dat weet ik heel goed, en zo schokkend is het allemaal niet, maar allebei geen boe of bah kunnen zeggen met twee kleine kindjes in huis is nou eenmaal niet per se heel erg handig. Ik ben nooit ziek en al helemaaal niet op deze manier, maar er zit voor nu even niks anders op dan uitzieken en ons gemak houden en heel hard hopen dat het snel beter is!

Er stonden voor deze week nog wat leuke stukjes op de planning – de plog van het We Are Pregnant event en mijn meet & greet en een artikel met cadeautips voor de kindjes voor Sinterklaas en Kerst – maar ik ben er de afgelopen dagen niet aan toegekomen deze (af) te maken. Iets met even andere prioriteiten. Omdat ik het niet fijn vind zomaar van de radar te verdwijnen zonder iets te laten weten toch een klein berichtje zodat jullie weten dat ik niet zomaar voor de lol gewoon niks van me laat horen. Met een paar dagen zijn wij – zij ‘t een paar kilo lichter – weer helemaal de oude en kruip ik met alle liefde weer achter m’n laptop, maar voor nu laat ik ‘m nog even aan de kant.

 

Recommended Posts
Showing 20 comments
 • Joor

  Veel beterschap! Hier ook een ware ziekenboeg met twee kleintjes. Niet ideaal Hoop dat het snel beter met jullie gaat!

 • Femke

  Wat balen. Beterschap en hopelijk zijn jullie snel opgeknapt!

 • Lisette

  Beterschap! Die leuke berichtjes blijven er wel… eigen gezondheid nu eerst voorop!

 • Mathiske

  Jeetje. Veel beterschap en ik hoop dat jullie je snel weer beter voelen

 • Jacqueline

  Heel veel beterschap!! ❤️❤️

 • Silke

  Veel beterschap! Lijkt me toch pittig hoor, allebei zo ziek met twee kleintjes. Verzorg je goed!

 • Jolijn

  Herkenbaar. Mijn vriend en ik waren we eind vorige week allebei hele erg ziek (zwaar buikgriep). En ons zoontje werd afgelopen zaterdag 2!
  Met een overdosis aan pillen geloof ik, ons er wel doorheen geslagen met hulp van familie en vrienden ❤ Maar leuk is anders.
  Beterschap !!

 • Linsey

  Heel veel beterschap!❤️❤️

 • Laura

  Ah, bikkels zijn jullie! Boodschap voor jullie xxx

 • Laura

  beterschap dus

 • Merel

  Neem je tijd hoor. Zo erg ziek zijn is al niet top, met kleintjes is het gewoon best afzien zeg maar. Veel beterschap!!! X

 • Lindsay

  Beterschap!!
  Vooral niet druk maken om je blog, eerst beter worden. Focussen op jezelf & je mooie gezinnetje!

 • Inge

  Veel beterschap!! Zorg eerst goed voor jullie zelf en je gezin! Dan kun je straks hopelijk weer genieten van alles!

 • Youssra bl

  Heel veel beterschap voor jullie!! Eerst helemaal de oude worden en dan komt de rest wel!! ♥️

 • Karlijn

  Beterschap!

 • Joyce

  Heel heel heel heel heullllll veel beterschap!

 • Marye

  Heel veel beterschap gewenst!

 • Sabine

  Heel veel beterschap, wat voel je je dan beroerd zeg! Goed opknappen, de rest komt wel weer…

 • El

  Heel veel beterschap!!

 • Judith

  Oh nee, wat naar! Geen zorgen om je blog, dat komt wel, eerst goed uitzieken allemaal. Veel beterschap!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!