DE VAKANTIE IS BEGONNEN!

 In Reizen

Goede donderdagmorgen lieve mensen! Dit is één van die artikelen die ieder jaar terugkomt en die ik heel heel leuk vind om te schrijven: onze vakantie is namelijk begonnen! Koen en ik hebben dinsdag nog samen op kantoor gewerkt, en aan het eind van de dag trokken we ook samen de deur achter ons dicht. Dan is het toch wel even extra leuk om ook collega’s te zijn: zo’n fijn moment na weer ‘n hele poos heel veel werken. Vandaag, donderdag dus, begint onze vakantie echt. We vliegen as we speak naar Mallorca!

Precies zoals vorig jaar zitten Koen, de jongens en ik ook deze zomer weer in hetzelfde hotel met z’n viertjes. Papa, mama, Robin en Mees zitten verderop in de straat in hun appartement. Dichtbij genoeg om langs te wandelen voor een bak koffie, of om ‘s avonds lekker met z’n allen te eten, maar toch ook gewoon écht met z’n vieren, op onze eigen plek. Ik kan je niet zeggen hoe erg ik me op deze vakantie verheugd heb. Koen en ik hadden het er van de week samen nog over: eigenlijk duren de jaren voor ons gevoel niet van januari tot en met december, maar van juli tot juli. De zomervakantie is met afstand mijn favoriete tijd van het jaar. Tijd voor elkaar, tijd voor gesprekken waar we anders de rust niet zo snel voor nemen, tijd voor de jongens zonder afgeleid te worden door het leven van alledag, en gewoon simpelweg genieten van ons gezin, van mooi weer, goed gezelschap en lekker eten en drinken. Kan slechter. Het is lang geleden dat ik zoveel gewerkt heb als de afgelopen maanden, met een combi van m’n ‘normale’ baan, en de mix tussen de blog en Instagram, dus ik vind het echt heel lekker om er even tussenuit te gaan.

Wat betekent dat concreet voor jullie? Vorige week vroeg ik op Instagram wat jullie de komende weken graag willen lezen hier op de site. De meesten van jullie reageerden dat er eigenlijk vooral hoop is op vakantieplogs, dus die gaan er net als andere jaren ook nu komen. Vorig jaar heb ik vrijwel iedere dag op de foto gezet, met als gevolg dat we buiten heel veel liefde ook nare oordelen en meningen kregen over de manier waarop wij vakantie vieren. Dat viel me toen een beetje rauw op m’n dak, dus om dat te voorkomen heb ik besloten deze vakantie in ieder geval niet iedere dag vast te leggen, maar dat gewoon te doen als het goed voelt en als we er zin in hebben. Daarbij ga ik ook op vakantie gewoon vloggen, maar ook daar heb ik Koen moeten beloven: alleen als het goed voelt en als ik er zin in heb. Vooral even niet zo heel veel moeten is ook wel eens fijn. Wanneer wat precies online komt weet ik dus niet, maar als je me volgt op Insta ga je het altijd voorbij zien komen. Sowieso, mocht je me daar nog niet volgen: ik heb vorig jaar ook heel veel gedeeld op stories, en dat ben ik nu eigenlijk ook weer van plan. Is gemakkelijk, en snel, en wel heel leuk om te doen vind ik. Neem ik jullie toch een beetje mee in m’n koffer. Soort van.

Rest me voor nu niet veel meer dan volle bak te gaan genieten met mijn mannen. Op ons huis wordt gepast, voor de katjes goed gezorgd: wij gaan even volle bak in de chill modus. Ik wens jullie, mocht het aan de orde zijn, ook een hele fijne vakantie toe, én, ik wilde heel graag nog even zeggen: het gaat regelmatig over onaardige reacties of dingen die minder leuk zijn aan het internet, maar 99,9% van jullie is vooral zo lief en betrokken bij alles wat wij als gezin doen en meemaken, daar ben ik jullie echt heel dankbaar voor.

Heel veel virtuele knuffels en tot heel snel,

Recommended Posts
Showing 13 comments
 • Margot

  Fijne vakantie! Maar dat gaat vast goedkomen 🙂

 • Mandy Vink-Splitthoff

  Heerlijk jongens, geniet fijn van elkaar, het weer, lekkere eten en drinken. Ff opladen! Goede vlucht en veilig weer thuiskomen!

 • Linda

  Hele fijne vakantie!

 • E

  Fijne vakantie!

 • Mar

  Heel veel plezier. Geniet met volle teugen! Hoe leuk ik de vakantiekiekjes ook vind, denk gewoon deze dagen lekker aan jezelf en je gezin!! Je hebt het verdiend. Je gezin is belangrijker dan wij allemaal bij elkaar! Alles aan de kant en geen verplichtingen! Heerlijk!

 • M.

  Geniet geniet geniet! Jullie hebben het verdiend.

 • Linda

  Hele fijne vakantie samen maar dat komt vast wel goed.. Ook ik genoot vorig jaar van de heerlijke zonnige plogs maar heb ook zeker begrip als het minder is.. Geniet vooral maar lekker van je mooie gezin, van elkaar en van de vrije tijd die je 100% dik verdiend hebt..

 • Mirte

  Hele fijne vakantie voor jullie allemaal! Geniet ervan!

 • Kim

  Hele fijne vakantie, ik kijk uit naar je vakantieplogs! Ik lees ze elk jaar met veel plezier.

 • Jill

  Hele fijne vakantie! Geniet ervan!

 • Judith

  Hele fijne vakantie met je 3 knappe mannen en jullie hele gezin, geniet ♡

 • Kim

  Heerlijk, geniet van jullie vakantie in dat prachtige hotel! Krijg ook altijd echt een vakantiegevoel bij het zien van jullie plogs 🙂 Die nare oordelen en meningen kwamen die niet voornamelijk op een artikel dat je destijds had geschreven (die ik niet meer terug kan vinden) waar je later zelf ook niet meer achter stond?
  Hoe dan ook, heel veel plezier!!!

 • Lisanne

  Hele fijne vakantie! Heb je tips voor een appartement in Mallorca? Wij zijn daar vorig jaar geweest. We vonden ons hotel een beetje tegenvallen, maar de omgeving en strandjes top! Daarom willen we heel graag nog eens terug 🙂

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!