ONZE PLANNEN DEZE ZOMER

 In Reizen

Ik heb een papieren agenda. Zo’n lekker degelijk exemplaar wat ik vol kan kalken, waar ik in kan strepen en aanvullen, en waarin ik kan bladeren. Werkt perfect om het overzicht te bewaren, en daar ga ik heel goed op. Tot een paar maanden terug deed ik het met een digitale variant op mijn telefoon, maar daar werd ik serieus onrustig van. De papieren variant dus, die sla ik iedere dag een paar keer open, en toen ik vanochtend vooruit keek richting onze zomervakantie realiseerde ik me als eerste dat er tot die tijd nog precies één weekend op de agenda leeg is en de overige weken al romvol gepland zitten, daarna dat we de komende maanden écht heel veel leuke dingen op de agenda hebben en dat we over een goede negen weken al zomervakantie hebben! Ik vertel je over onze plannen deze zomer!

Negen weken dus nog, voor we vakantie hebben. Naar beneden afgerond, dat dan weer wel, maar negen weken en zoveel dagen bekt minder lekker, dus je snapt me. Tot die tijd – en de eerste maand daarna – is de agenda hartstikke vol met andere leuke dingen. We hebben DRIE weekendjes weg op de planning, twee festivals én de zomervakantie dus. En heel veel gezellige etentjes. Over twee weken gaan Koen en ik voor het eerst naar een festival zónder er te moeten werken. Primeurtje much. We hebben een aantal jaar op rij op Wish achter de bar gestaan, vonden we allebei echt héél erg leuk, maar we zijn dus nog nooit ‘gewoon’ als publiek geweest. Toen ik een app kreeg van Janet – ken ik van Instagram – of we misschien mee wilden naar Full Moon dacht ik eerst ‘NEH wij op een festival?!’ Maar bij nader inzien leek het me eigenlijk toch wel heel leuk, en Koen ook, dus in het kader van eens-moet-de-eerste-keer-zijn heb ik toch tickets gekocht en oppas voor de boys gefixt. En toen we er zin in begonnen te krijgen dachten we, dan kunnen we eigenlijk ook wel naar 7th Sunday, want dat is letterlijk hier om de hoek en daar gaan héél veel mensen heen die we kennen. Dus. Die staat nu ook op de planning. Zo ben je nooit geweest, zo ga je twee keer in twee weken. Moet niet gekker worden. Heel benieuwd hoe we dat gaan vinden.

In de weekendjes weg zitten we redelijk ruim de komende maanden. We hebben mijn schoonvader een weekend weg met het hele gezin gegeven voor zijn 60e verjaardag, dus die staat op de agenda voor juni. Gewoon in Nederland, maar waarheen is nog een verrassing voor hen. Wel echt leuk, met alledrie de zoons, en schoondochters, en de kleinzoons dus. In dezelfde maand gaan we ook twee dagen weg met Tom en Mieke. Hebben we vorig jaar al bedacht omdat Miek en ik 25 jaar vriendinnen waren en we dat wel een ding vonden om te vieren, en dat gaan we nu dus doen. Echt héél veel zin in! Dat is zo’n ding wat we ons al vaker voornamen maar wat we dan steeds toch niet echt chill vonden zonder de jongens, maar nu ze ietsje groter zijn is een nachtje prima te doen! Eind augustus staat de laatste op de agenda, ook weer met vrienden, maar dan wel met kinderen. Lekker in Zeeland, aan het strand, in de hoop op een beetje mooi weer. Wij vinden het leuk met Steef en Maris en de jongens net zo met Riv en Vieve, dus dat is voor ons allemaal gezellig. Méga leuke vooruitzichten. Vorig jaar zijn we ook een aantal keer een weekend weg geweest, volgens mij precies net zo vaak, naar Noordwijk, Amsterdam en Duinrell, maar dan alleen maar met z’n vieren. Deze keer dus met een iets ander – en groter – gezelschap!

En dan de zomervakantie. Kan ik heel spannend over gaan doen maar eigenlijk weten jullie al dat we gewoon weer naar dezelfde plek gaan als vorig jaar, avonturiers die we zijn. Haha. Niks spannend aan dus. Hoefden we dit jaar eigenlijk überhaupt niet eens over na te denken. We hebben het daar vorige zomer zó gruwelijk fijn gehad. Het hotel was perfect, de kamer héél fijn voor ons vieren, de jongens waren er als God in Frankrijk, want werden door iedereen overladen met aandacht en in de watten gelegd en wij voelen ons er door het publiek ook nog een beetje jong, de mensen zijn er súperlief (vooral het personeel ook), we weten de weg, kennen goede restaurantjes, en hoeven ons niet af te vragen waar we terecht komen. Voor nu, met twee kleine kindjes, vinden we dat allebei gewoon heel fijn. En daarbij voelt Mallorca voor ons ondertussen echt een beetje als thuis – vind ik altijd zo dom klinken maar is écht zo – dus vooral heel blij dat we daar in de zomer weer even mogen zijn.

Mocht je de vakantieplogs van vorig jaar nog niet gezien hebben of het leuk vinden ze nog een keer terug te kijken – vind ik namelijk zelf wel altijd:’): hieronder alle linkjes:)!

Ik verheug me zó op de komende maanden. Van mei tot en met september zijn sowieso altijd mijn lievelings, door het – over het algemeen – mooiere weer, de langere dagen en het feit dat we dan veel meer buiten leven, en ondanks dat de agenda redelijk vol staat word ik er wel heeel erg blij zijn. Vooral leuke dingen, en vooral met z’n vieren. Heel fijn.

Hebben jullie al vakantieplannen deze zomer?

Dankjewel voor het lezen weer!

 

 

 

Recommended Posts
Showing 5 comments
 • Margot

  Wat een heerlijke vooruitzichten! En groot gelijk dat jullie lekker dezelfde vakantie geboekt hebben. Ik kijk al uit naar de plogs. Wij gaan binnenkort nog een weekje met z’n drietjes naar Zuid-Frankrijk en niet lang daarna begint mijn zwangerschapsverlof alweer.

 • Patty

  Wat een lekker vooruitzicht allemaal.. genieten..
  Wij zijn nog aan t kijken voor onze vakantie in september..en Mallorca leek ons wel wat.
  Waar zitten jullie als ik vragen mag en prima te doen met kindjes op bed savonds? Of? Liefs

 • Lianne

  Wat een heerlijk vooruitzicht.
  Hier ook al veel dingen op de planning staan voor de komende maanden dus kom maar op met dat mooie weer.

  Van de zomer gaan we 3 weken kamperen in Zuid Frankrijk. Kan er ook al echt naar uit kijken en kan niet wachten tot het zover is.

 • Marijn

  Wat een heerlijk vooruitzicht.
  We gaan in juni een weekje naar Rhodos, en eind september een paar weken naar Vietnam.
  Daarnaast nog een aantal weekendjes met vrienden en kids op de planning.
  Heerlijke maanden die er aan komen!

 • Maud

  Hey Michelle, wat mega leuk om te horen dat je op Wish hebt gewerkt! Dat festival is in mijn dorp en ik ga daar dus ook elk jaar heen!!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!