EEN BREAK

 In Persoonlijk

Goodmorning lieve mensen! Ik hoop dat het goed met jullie gaat. Vandaag begint voor ons min of meer de vakantie, want ondanks dat wij gewoon nog moeten werken volgende week voelt het toch anders omdat Morris gisteren zijn laatste schooldag heeft gehad. De komende zes weken hebben we hem dus lekker weer thuis en dat vind ik héél gezellig. Heerlijk om hem gewoon weer even hier te hebben, niet de hele tijd klok te hoeven kijken en leuke dingen te kunnen ondernemen samen. Hoe top het ook is dat hij nu naar school gaat; ik heb hier echt naar uitgekeken de afgelopen weken.

We moeten zelf dus volgende week nog werken, en zoals iedereen waarschijnlijk bekend is is de laatste week voor de vakantie er altijd een van heel veel van heel veel. Laatste dingen afronden, alles goed overdragen en achterlaten voor de vakantie, voorbereidingen treffen om weg te kunnen gaan en ondertussen de boel zoals altijd draaiende houden. Voor Koen is volgende week ook zijn laatste werkweek op de zaak voor hij met z’n nieuwe baan begint, dus dat brengt ook het nodige met zich mee. Ik vind het over het algemeen zeg maar niet per se de meest relaxte week van het jaar. Haha. Hoeft ook niet; want daarna mogen we tweeënhalve week zo min mogelijk doen, en hebben we thuis nog even vakantie, dus dat compenseert aardig, maar toch.. Ik heb besloten komende week niets te posten op de blog. Op vakantie werk ik altijd een beetje door, als in dat ik toch af en toe een plog online zet – standaard de best gelezen plogs van het jaar zijn dat – of een ander op dat moment relevant artikel, en ook voor de komende tijd heb ik daar weer leuke ideeën over, maar dat betekent voor nu wel dat er volgende week dus even niets online komt.

De afgelopen tijd was op persoonlijk vlak redelijk hectisch en daarbij gaat alles zakelijk ook gewoon door, heb ik B’tje op mijn werkdagen voor de zaak na altijd thuis waardoor ik niet even een dag gas kan geven en vooruit kan werken voor de blog en fixt het huishouden zichzelf niet. Dat geeft allemaal helemaal niks, maar vooruit werken heeft er dus niet ingezeten. Ik was vaak al blij als ik twee of drie stukjes online kreeg iedere week. Dat is niet zoals ik het ‘t liefste zie, maar ik weet inmiddels ook dat soms gewoon niet alles lukt. Dan is het dus kiezen en prioriteiten stellen. Tel daarbij de paar verrotte berichten op die ik vooral via Instagram ontving (en geloof me; dat gaat dan niet over een beetje kritische feedback, maar tot onder andere letterlijk nog meer miskraamwensen aan toe, om je een idee te geven van de strekking), waar ik gisteren al over vertelde, en je kunt je wellicht voorstellen dat ik de motivatie af en toe van ver moest halen. Ik heb mezelf ook al een aantal keer afgevraagd of ik niet helemaal moet stoppen met bloggen, maar voor nu ben ik dat nog niet van plan. Het lukt me dan misschien op het moment even niet om het precies zo te doen als ik het liefste wil – drie artikelen + een vlog – omdat ik er simpelweg de tijd niet voor heb, maar ik vind het nog steeds leuk om te schrijven en hoewel ik het niet altijd de aandacht kan geven die ik graag wil weet ik dat er nog steeds heel veel vrouwen zijn die wekelijks terugkomen om bij te lezen, en zolang dat het geval is en ik er – meestal dus;) – plezier uit haal blijf ik het gewoon doen. Een week niks dus, daarna vakantie en hoe en wanneer wat dan online komt durf ik niet met zekerheid te zeggen, dat bekijk ik daar gewoon van dag tot dag, maar in augustus pakken we de draad in ieder geval gewoon weer op. Het lijkt me gewoon heel fijn om komende week een keer niet bezig te zijn met wat ik nog moet schrijven en me alleen even bezig te houden met al het andere én echt alleen maar focus te hebben op de jongens op de momenten dat dat kan in plaats van op mijn werk. Dat vond ik voor nu wel een plan.

Ik houd Instagram wel een beetje bij en ik heb nog wat vlogmateriaal verzameld – daar ga ik komende week wél mee door – dus als ‘t me tijdtechnisch lukt om die te editen komt die wel online volgende week, op youtube, maar dat deel ik dan sowieso ook op Instagram. Dus. Ben je voor nu weer up-to-date! Komende week even niets online, daarna wat vakantiespam en daarna de normale draad weer, maar dan een beetje extra als het gaat zoals ik graag wil nu. Voor alle mede zuid-Nederlanders onder ons wiens kinderen vandaag of morgen ook vakantie krijgen en voor iedereen die het al had: hele fijne vakantie!

 

Recent Posts
Showing 30 comments
 • Eef

  Fijne vakantie! Hebben jullie nog plannen?

  • Michelle

   Ja we gaan naar Mallorca!

 • Saskia

  Bizar dat mensen je dit soort berichten sturen. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar je moet maar denken dat die mensen gewoon jaloers zijn en eigenlijk graag zo willen leven.
  Ik krijg in ieder geval elke keer weer inspiratie van je! Hoe je het doet met die twee jongens, hoe je je leven op de rit (lijkt) te hebben. Hoe je geniet van de kleine dingen.. Heel mooi om te zien! Je bent een voorbeeld voor vele!
  Ik ben nu zelf zwanger en af en toe kijk ik stiekem even of ik wat hulp/inspiratie/motivatie van jou kan vinden op je site. Dus van mij mag je niet stoppen hoor ;)! Liefs en geniet van je welverdiende vakantie!

  • Michelle

   Bij dit soort berichten denk ik dat inderdaad vaak ook. Heeft niks met opbouwende kritiek te maken. Het gaat altijd over geld – je vader sponsort alles!!!!, eh nee, precies niks, wat dacht je van drie keer een goede baan?! Daarmee kom je een heel eind – of over mij nare dingen toewensen omdat het allemaal te goed gaat. Ben eigenlijk vooral blij dat ik daar niets van begrijp. En wat dat genieten van de kleine dingen: dat klopt écht. Zolang je die kunt zien zijn er altijd lichtpuntjes✨. Dankjewel voor je fijne woorden!!

   • Esmee

    Fijne vakantie Michelle, geniet ervan en kom lekker tot rust!

    PS: Wat wensen mensen je toe??
    Bizar…. Je zou toch spontaan stoppen met alles!

    • Michelle

     Ja bijna, maar dat doe ik niet want dan krijgen ze hun zin. En dat is het niet waard. Dankjewel; gaat helemaal goedkomen!

   • Mirthe

    Vooral doorgaan met bloggen, je doet het veel te leuk! Als mensen je nare en gemene dingen toewensen, dan zegt dat meer over die persoon dan over jou. Allemaal jaloezie en egoïsme.

    • Henrieke Goedhart

     Lieve michelle,

     Ik reageer eigelijk nooit maar lees wel altijd je blogs.
     Heerlijk om te lezen ook op insta volg ik je 2 kanalen en youtube ook. Wat een stalker he.
     Ik geniet oprecht van jou en je gezin.
     Blijf vooral zo door gaan ook al kan ik me voorstellen dat het echt rot is als er zulke dingen geplaatst worden.
     Weet je, ze zijn echt gewoon jaloers!!!!!

     Geniet van de vakantie binnen kort het is je gegund!
     Liefs henrieke

 • Marriee

  Hi Michelle,
  Jij ook fijne vakantie!
  Ik heb geen insta maar wat jemig wat eeuwig jammer dat mensen zo in elkaar zitten. Ik zou er van mijn stuk gebracht worden.
  Hopelijk kan je van de vakantie genieten 🙂
  Ik heb het al vaker gezegd, je doet t onwijs leuk en je staat in safari onder de favorieten.
  Liefs!!

  • Michelle

   Dat word ik helaas inderdaad nog wel eens. Niet altijd, meestal kan ik het parkeren, maar soms is de timing zo slecht dat het toch blijft hangen. Zo jammer. Haha dat vind ik heeel leuk om te horen! Houden zo!

   • Marieke

    Wat vreselijk dat mensen zulke berichten sturen naar je. En inderdaad, pure jaloezie! Je bent gewoon knap en daar kijken mensen graag naar. En dan zitten er altijd rotte appels tussen. Niets van aantrekken, je bent een hele lieve, mooie moeder!!!!

    • Michelle

     Ik vind het vooral zo bizar dat het komt van volwassen vrouwen. Moeders. Een ander zoiets toewensen is echt intens ziek gewoon. Maargoed; parkeren en door. Dankjewel voor je lieve woorden. Wordt echt heel erg gewaardeerd.

  • Lisan

   Hahahaha bij mij ook in de favorieten !

 • Lott

  Groot gelijk! Geniet van jullie tijd samen.
  En wat een nare en hatelijke reacties geven sommige mensen, ongelooflijk hoe ver die gaan.

  • Michelle

   Ja wel redelijk next level hè? Voor mij ook echt een brug te ver. Maar zonder die draken teveel aandacht te geven; dankjewel, dat gaat helemaal goedkomen!❤️

  • acs316

   Hoi! K heb nooit een comment op insta achter gelaten maar kan je account niet meer vinden. Ben ik geblokkeerd?

   • Michelle

    Ik heb geen idee! Ik weet niet hoe je heet op Insta; als je een anoniem profiel hebt zonder profielfoto en zonder naam is de kans groot van wel! Dat soort profielen blok ik altijd; daar komt de grootste hoeveelheid narigheid vandaan.

   • Corina

    Een hele fijne vakantie. Ga genieten van elkaar. Laat je niet gek maken. Ik zal jullie zeker missen. Weet dat er ook heel veel mensen zijn die genieten van jouw woorden.

    • Michelle

     Dat gaan we doen! Dankjewel♥️.

    • Renske

     Bizar die comments! Ik snap werkelijk niet dat mensen de tijd daarvoor nemen. Wanneer je iemand niet leuk vindt, dan scroll je toch gewoon weg?! Ik vind het ontzettend leuk om je te volgen en ik kijk uit naar je blogs. Je lijkt me een ontzettend leuke/lieve vrouw! Gefeliciteerd met je zwangerschap en fijne vakantie gewenst!

 • Danielle

  Groot gelijk Michelle, geniet lekker met je gezin en ik kijk al uit naar de vakantieplogs!

  • Michelle

   Haha ik zelf ook!! Die zijn altijd zo leuk om te maken en later terug te kijken. Nog even geduld. ❤️

 • Esther

  Hoi Michelle,
  Een hele fijne vakantie gewenst met die mannen van je! Ga er lekker van genieten! Enne..vakantie is niks moet, alles mag hè, dus dat is ook zo voor je blogs/plogs!
  Alhoewel ik het altijd ook erg leuk vind om ze te bekijken, vind ik vooral dat je lekker om jezelf en gezin moet denken hoor..
  Ik ken je helemaal niet persoonlijk, maar door de prachtige teksten en liefdevolle woorden voor je mannen etc vind ik je een mooi mens!
  Geniet van je vakantie!

  • Michelle

   Dankjewel voor je fijne reactie! Ik ga op vakantie gewoon kijken wat goed voelt en wat niet. De reacties gaan in ieder geval uit; kan het mijn vakantie niet vergallen. Dat geeft al iets meer rust. Eerst nog even een week werken.

 • Charis

  Michelle, ik vind je ook niet terug op Instagram. Kan je account niet vinden, enkel de Michelle Bollen Fit. Jammer want ik zag je account graag en we hebben ook is een keertje een berichtje uitgewisseld..

  • Michelle

   Stuur me maar even een DM op mijn fit account. Dan kan ik zien of en waarom ik je geblokt hebt!

 • Sara

  Wat een supermooie foto van jou en de jongens! Heerlijk vrolijk! Groot gelijk om even pauze te nemen, lijkt me inderdaad al druk genoeg. Ik zal je blogs zeker missen, maar dat komt dan wel weer :-). Leuk dat jullie op vakantie gaan, veel plezier!!

  • Michelle

   Die komen sowieso weer terug:). Dankjewel, dat gaat helemaal goedkomen!

 • Sanne

  Fijne vakantie lieve Michelle! Geniet op Mallorca van je familie en de boys.

 • Chantall

  Ik ga je missen (lekker dramatisch hahaha) !!
  Mn virituele vriendin, die standaard bij mijn eerste bakkie koffie hoort in de pauze op kantoor.
  Fijne vakantie lieve Mies en je bent een voorbeeld voor velen.

  Dikke knuffel,
  Chant

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!