Let’s get personal tag!

 In Persoonlijk

Onder het mom van ‘zo leer je me misschien een klein beetje kennen’ vul ik vandaag ik de let’s get personal tag in die ondertussen zo ongeveer iedere blogger wel heeft gepost. Ik vind hem ook wel heel leuk  dus ik ga ‘m alsnog gewoon doen. Better late than never;)! Komt ie.

1. Wat hoor je op het moment van schrijven?

Hélemaal niks. Alleen het gesnor van mijn katten Pelle & Junior.

2. Heb je ergens zin in op dit moment? (eten)

Heb ik ook wel eens nergens zin in? Het is niet normaal maar echt; CONTINU trek heb ik. Niet eens per se in ongezonde dingen hoor. Bananen zijn ook echt een lifesaver.

3. Wanneer is de laatste keer dat je echt gebroken was? (emotioneel)

Écht gebroken? Dat weet ik eigenlijk niet eens. Dat klinkt ook zo dramatisch. Ik denk eind vorig jaar toen ik me een poosje op z’n zachtst gezegd niet héél optimaal voelde. Sindsdien eigenlijk niet meer!

4. Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen?

Dan sowieso, zonder twijfel, tien kinderen. Ondanks dat dat waarschijnlijk gruwelijk zwaar is zou ik liever dat avontuur aangaan dan nooit weten hoe het is om moeder te zijn.

5. Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteed?

Niet ‘teveel’. Dat klinkt heel ongezellig. Ik vind het wel belangrijk om er een beetje gezellig uit te zien en ik ben daar ook echt wel mee bezig, maar ik denk niet dat het buitensporig of ‘teveel’ is.

6. Waar denk je op dit moment aan?

Aan Junior, onze jongste kat. Die heeft niesziekte, is héél erg beroerd en zielig en ligt nu heel dicht tegen me aan. Ik was me net aan het bedenken hoe ik z’n antibiotica er vanavond in ga krijgen. Dat is standaard een huge gevecht met ‘m.

7. Sta jij altijd klaar voor je vrienden?

Ja! Zonder twijfel. Ik heb niet héél veel vrienden, maar de vrienden die ik heb koester ik heel erg. Ik weet ook heel zeker dat zij weten dat ze altijd bij me terecht kunnen.

8. Wie is de laatste persoon die jou heeft zien huilen?

Koen. Ik huil niet zo makkelijk om echt erge dingen, maar zet even een zielig tv-programma aan en alle sluizen gaan open hier.

9. Wat doe jij altijd als je nerveus bent?

Velletjes bijten. Heel ranzig, ik weet het. Maar hoe nerveuzer ik ben, hoe erger ik ga zitten kluiven aan de velletjes rond mijn nagels, én, als ik echt HEEL nerveus ben, de achterkant van mijn duimen. Niet best.

10. Is er iemand die jou volledig begrijpt?

Ik denk dat Koen en Lotte, mijn beste vriendinnetje, het dichtst bij ‘volledig’ komen.

11. Heb je op dit moment een reden om te lachen?

Ja wel duizend! Ik ben over het algemeen altijd wel een heel gelukkig en tevreden mens, en dat is sinds ik zwanger ben alleen nog maar erger. Wil heus niet zeggen dat het hier altijd allemaal perfect en rozengeur en maneschijn en unicorns is hoor, maar ik heb een heel fijn huwelijk, een paar geweldige vriendinnen en een gezin waar ik al-tijd bij terecht kan. En we zijn ook nog allemaal gezond. Dat lijkt me al genoeg reden om te lachen toch?

12. Heeft iemand jou wel eens verteld dat die persoon jou voor geen goud kwijt wil?

Ja! Papa, mama en Robin, mijn broertje. En Koen. En Lotje!

13. Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind”-knop zou hebben?

Nee! Van af en toe keihard op je gezicht gaan wordt je in the end alleen maar wijzer. Op het moment zelf hartstikke vervelend, maar uiteindelijk gewoon een goede les. Die zou ik allemaal niet willen missen. En ik geloof er ook heel erg in dat juist het feit dat het leven loopt zoals het loopt je uiteindelijk brengt waar je graag wilt zijn.

14. Vertel jij je ouders alles?

Niet alles, maar wel heel veel. Vooral mama.

15. Denk je meer aan het verleden, het heden of aan de toekomst?

De toekomst.. Ik doe heel erg mijn best om in ‘het nu’ te leven enzo, en dat lukt ook best wel, vooral sinds ik zwanger ben. Ik geniet nu juist heel erg van het heden en van het zwanger zijn en van hoe bijzonder deze periode is, maar ik ben nu ook wel heel benieuwd naar hoe het straks zal zijn als Frummel er eenmaal is. Dus in die zin denk ik nu ook wel heel erg aan de toekomst.

16. Hoeveel uur slaap krijg je gemiddeld per nacht?

Gaat ie weer hoor maar opnieuw ‘sinds ik zwanger ben’ toch zeker wel 8 uur per nacht, gemiddeld! Voor mij echt heel veel, voorheen was het nooit meer dan 5 uur, en vaak zelfs nog minder. Ik had een poosje behoorlijk problemen met slapen.

17. Ben jij makkelijk om mee om te gaan?

Dat denk ik wel. Ik vind heel veel leuk en goed en gezellig, en ik doe over het algemeen niet snel moeilijk. Ik praat heel gemakkelijk en leg snel contacten, dus in die zin denk ik wel dat ik gemakkelijk in de omgang ben.

18. Wat heb je voor het laatst gedronken?

Karvan Cevitam. Erg he. Soms ben ik dat water en die thee gewoon heel effe beu en dan moet ik wat zoetigs. Karvan dus.

19. Welk soort bed heb jij?

Een boxspring hebben we. Op zich best een prima bed, alleen héél klein. 140×200. Nou vind ik dat 140 niet zo schokkend, we hebben toch niet zo heel veel ruimte nodig in bed, maar omdat Koen ongeveer 1.90 is het bed veel te kort. Hij ligt altijd met z’n voeten buitenboord. Is geen porum. Zoektocht naar een nieuw, groter bed is dus ook in volle gang. Mochten jullie nog tips hebben:)!

20. Zien mensen jou als optimist of pessimist?

Een optimist! Over het algemeen ben ik heel enthousiast en positief. Ook ik heb er wel eens een klaagdag tussen, maar die komen gelukkig maar zelden voor.

21. Met wie heb je als laatste in de auto gezeten, op je familie na?

Lotje, afgelopen weekend!

22. Wat is de laatste film die je in de bioscoop hebt gezien, en met wie heb je die film gezien?

Dat kan ik me serieus niet herinneren. Te erg. Zo lang ben ik dus al niet naar de bioscoop geweest!

23. Ben je een keer gekwetst door iemand waarvan je nooit verwacht had dat die je zou kwetsen?

Yes. Denk dat iedereen dat wel eens overkomt.

24. Wat zijn jouw guilty pleasures qua eten?

Op zich heb ik niet zo’n hele vettige smaak qua eten, maaar er zijn een paar uitschieters. Stevig brood met pindakaas en kwinkslag, en roze of rood Haribo snoep. Vooral dat laatste, geen idee wat dat is maar echt als ik er eenmaal aan begin moet die zak leeg of echt uit m’n buurt gehaald worden. Alle grenzen overboord.

25. Heb je de afgelopen week kleding gekocht?

Nee niet voor mezelf. Ik heb wel een zwangerschapstruitje gekregen van mama, en ik heb zelf wat spulletjes voor Frummel besteld bij de Bijenkorf.

26. Laatste persoon die jou aan het huilen heeft gemaakt?

Dat weet ik eigenlijk niet zo goed. Ik denk mama toen ze me een heel mooi kettinkje cadeau deed namens haar en papa, ter ere van mijn zwangerschap. Was een heel bijzonder moment.

27. Wat doe je morgen?

Morgen werk ik thuis en heb ik wat afspraken.

28. Is er iemand die jij graag zou willen zien op dit moment?

Koen. Die heeft de hele dag gewerkt en is nu trainen, dus ik ben heeel blij als het zometeen 22.30 is en hij weer lekker thuis is! Klef he.

29. Houd je van suikerspinnen?

Één hap. En dan vind ik het vies en plakkerig en TE zoet.

30. Ben je ooit tegen iemand aan in slaap gevallen?

Tegen Koen zo ongeveer iedere nacht. En tegen Lot. Op de bank.

31. Wat is je stemming op dit moment?

Gelukkig! Ik ben gewoon echt hartstikke gelukkig.

32. Met wie was je gisteravond?

We waren bij papa en mama, en daarna had ik een Modefeestje met alle vriendinnen van de jongens uit het elftal van Koen!

33. Heb je plannen voor dit weekend?

Niet echt! Lekker samen chillen en uitrusten. Zondag is hier standaard voetbaldag, dus dan zijn we altijd op het voetbalveld.

ZO! Dat was ‘m. 33 persoonlijke vragen. Mocht je nou meer vragen hebben; stel ze gerust in de comments:)!

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!