PLOG175: HAPPY NEW YEAR!

 In Persoonlijk

Gooodmorning lieve lezers! Leuk dat je er weer bent voor een nieuwe plog! Het is dinsdag twee januari en wij zijn vandaag nog een dag met z’n vieren thuis. Heer-lijk. Dat is één van de voordelen van het hebben van dezelfde werkgever: we hebben dezelfde ‘verplichte’ vrije dagen. Jullie hebben weer ‘n plog van me tegoed. De weekendplog, as usual. De laatste twee dagen van 2017, dit keer. Zaterdagochtend gingen we naar de kapper voor de vijfwekelijkse knipbeurt van Koen en Morris, en daarna gingen we even op de koffie bij Joke en Harald. ‘s Middags bleven we thuis. De jongens zijn allebei, ondanks de inhalator en andere medicijnen, nog steeds helemaal niet fit, dus ik deed de weekboodschappen en bleef verder lekker bij hen. In de avond kwam Wen spontaan nog even een wijntje doen. Ook niet vervelend! Oudjaarsdag brachten we door in onze badjas en joggingpakken, en ‘s avonds kwamen Lotje en Flip naar ons om het nieuwe jaar in te luiden. Een heerlijk weekend. Kijk je mee?

Het is zaterdag! Wat is het toch heerlijk om weer in je eigen bed te slapen na een week ergens anders. Mijn ontzettttend intelligente dreumes begint de dag met een hoofdstukje Marketingfacts;p.

Wij gaan op pad! Maar eerst even naar het tuincentrum voor twee kleine boeketjes.

We gaan naar de kapper! Koen en Morris worden weer geknipt.

Koen gaat eerst..

En Morris vermaakt zich ondertussen met een doosje krentjes.

En dan mag Morris ook! Hij gaat al een hele poos om de vijf weken, dus hij weet precies wat we gaan doen als we daar zijn en dat gaat hartstikke goed. Lekker bij mij op schoot en ondertussen even een filmpje ofzoiets kijken.

Weg met die te lange lokken!

We gaan even een kopje koffie drinken bij Joke en Harald. Nu het vakantie is komt Morris natuurlijk even niet, en dan missen ze ‘m. We nemen een klein boeketje mee om ze nog een keertje extra te bedanken voor het oppassen.

Wij eten lekkere dingen, kletsen bij en Morris speelt met zijn vertrouwde speelgoed.

Als we gaan moet hij eerst nog even bij de kippen kijken en de tuin moet ook geveegd. Doet ie altijd, dus nu ook. Kind van ritueeltjes..

Morris valt onderweg naar huis in slaap terwijl het eigenlijk nog láng geen dutjestijd is, en hij is met geen mogelijkheid wakker te krijgen. Uiteindelijk leggen we hem gewoon zo over in bed.

Benjamin is wel klaarwakker en wil drinken!

Robin en ik krijgen een heel lief kaartje met Tony’s van onze buurvrouw om ons te feliciteren met de webshop. Zó attent!

En dit dan. Haha. Benjamin wordt tijdens zijn slaapjes ál-tijd ‘n keer wakker. Hij lijkt dan klaarwakker te zijn, gaat in de camera liggen koekeloeren en alle kanten op liggen draaien. In werkelijkheid valt het allemaal wel mee; als we hem laten liggen valt hij binnen no time weer in slaap.

De boys slapen, dus ik ga weekboodschappen doen!

Zo. Denk dat we wel even vooruit kunnen weer.

Morris doet uiteindelijk een dutje van bijna VIER uur.. Hij zal ‘t nodig hebben gehad. Daarna is het weer tijd voor deze halve apotheek.

Wen komt langs! Morris moet uiteraard knuffelen om bedtijd te rekken. Haha.

Ik eet sushi..

We drinken wijn, kletsen bij en kijken ondertussen een beetje darten. Chill!

Het is zondag! Koen heeft gisteravond iets verkeerd gegeten waardoor hij nu hondsberoerd is en weinig anders doet dan overgeven. Zo vervelend! Beschuit met bouillon is dan een gouden combi.

Benjamin kleurt lekker bij z’n speelkleed!

Tijd om te puffen!

En dan om te badderen. Midden op de dag. Dat mag op zondag. En al helemaal als het de allerlaatste dag van het jaar is.

Koen en Benjamin gaan slapen, dus Morris en ik zijn met z’n tweetjes. Hij wil stickers plakken, dus dat gaan we doen. Overal auto’s.. Boys will be boys.

Ik ga douchen terwijl Morris op de badkamer zit te spelen. Lekker fris weer.

Met lunchtijd moet er weer gevoed worden, dus ik ga Benjamin uit bed halen.

Die heeft er alleen nog bar weinig zin in. Ligt zo lekker te slapen!

Papa en mama komen heel even gauw langs om ons een fijne jaarwisseling te wensen..

En dan duik ik de keuken in. Lot en Flip komen vanavond bij ons, dus ik maak een tomatensoepje en tiramisutaart.

Ik kon ook niet achterblijven hoor. Mijn best nine van 2017 op Instagram. Mocht je me daar nog niet volgen moet je even zoeken naar michelle_bollen.

Als ik Morris na zijn middagdutje uit bed haal loop ik nog steeds in m’n badjas. Ik kan me niet herinneren dat ik voor het laatst de hele dag zo rondliep, maar om eerlijk te zijn vind ik het heeerlijk zo ‘n keer! Morris zit overigens echt heel heel erg in de mama-fase. Maar echt. Alleen maar plakken, knuffelen, hangen en keihard ‘mammieeee’ roepen.

Staat ie weer met z’n sticker. Te bedelen om een koekje.

Lekker samen boekjes lezen. Van die zondagdingen.

Ik pureer de soep altijd in de blender, en Morris kijkt erbij alsof hij water ziet branden. Wonderlijke aangelegenheid.

Klaarrr! Receptje voor mijn tomatensoep staat trouwens op de site. Al voeg ik er tegenwoordig ook 300 tot 400 gram wortels aan toe. Maakt ‘m extra lekker.

Tante Lot en ome Flip zijn er! Morris wil uiteraaard weer niet meteen naar bed, dus in het kader van uitstelgedrag moet er eerst nog een boekje gelezen worden.

Als de boys in bed liggen gaan we eten! Bruschetta met soep..

En carpaccio!

De rest van de avond vliegt voorbij. We spelen 30 seconds!

Pel parkeert zich lekker tussen ons in.

HAPPY NEW YEAR! Het is 2018! Wij kijken met z’n vieren naar het vuurwerk..

Drinken champagne, eten tiramisutaart en spelen nog een poos 30 seconds. Het is een fijne avond! Vrienden, lekker eten, spelletjes, muziekje erbij.. Meer hebben we niet nodig! Het is uiteindelijk half 4 als we naar bed gaan, en dan heeft moeders hier behoorlijk de pijp leeg. Het was een mooi jaar en ik heb zin in 2018!

Ik hoop dat jullie een goede jaarwisseling gehad hebben en wens jullie nogmaals een heel heel gelukkig nieuwjaar toe! Hoe hebben jullie Oud & Nieuw gevierd?

Bedankt voor het lezen!

Recommended Posts
Showing 5 comments
 • Milou

  Gelukkig nieuwjaar 🙂 wij hebben oud & nieuw rustig bij m’n ouders gevierd. Faasje werd net voor de jaarwisseling wakker van de harde knallen, dus die heeft om 00:00 uur gezellig mee naar het vuurwerk gekeken. Hij vond ‘t prachtig! Beterschap met de boys, hopelijk zijn ze snel weer helemaal hersteld.

 • Linda

  Gelukkig nieuwjaar! Benieuwd naar hoe je de bruscettas en maakt want zien er altijd zo goed uit!!

 • Marijke

  Hoi Michelle, voor jullie ook een heel gelukkig, gezond & liefdevol nieuwjaar!
  Wij hebben o&n lekker thuis gevierd met ons zoontje van 14 weken!
  Beterschap met de boys en succes met je webshop!

 • Youssra Bombeeck-Lakjah

  Gelukkig nieuwjaar!!
  Weer een leuke plog!!

 • Mandy

  De beste wensen voor 2018! Met vast weer een hele hoop leuke artikelen! 😀 Heerlijk zo’n avond met vrienden! Wij hebben ook gezellig 30 seconds gespeeld. Leuk spel! Ik ga ook eens kijken naar Iknow, zag het voorbij komen in je vakantieplog 😉

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!