PLOG248: NIEUWE HERFSTGARDEROBE

 In Persoonlijk

Afgelopen weekend was een rustige! We hadden weinig verplichtingen en waren alleen maar met z’n vieren. Zaterdagochtend gingen we even het dorp in voor wat boodschapjes, aten we daarna een broodje met Isabelle en Nova die we toevallig tegenkwamen en hielden we ons ‘s middags weer bezig met wat klusjes in huis. Quality time! Zondag was voetbalzondag en genoten we buiten van het mooie weer. Ik maakte niet zoveel foto’s als normaal gesproken in het weekend, maar af en toe is gewoon samen puzzels maken en kunstwerken schilderen en torens bouwen zonder dat vast te moeten leggen ook wel eens fijn. Ik laat je wel meteen zien wat ik zaterdag voor nieuws shopte, dus een weekendplog met minishoplog vandaag. Kijk mee.

Zaterdagochtend met z’n vieren in het grote bed. Dat kleine mensje daar is Benjamin die lekker in het zonnetje is gaan liggen. Dit is één van mijn favoriete momenten in de week. Met z’n vieren wakker worden zonder iets te moeten. Sowieso het hele weekend eigenlijk. Samen met de woensdagochtend waarop we vaak met z’n drieën naar de kinderboerderij ofzoiets gaan. Die is ook favoriet.

Klaar voor vandaag!

Ontbijt op: tijd om te spelen. We gaan samen puzzelen.

Benjamin zorgt er ondertussen voor dat ik de ramen weer mag lappen. Haha.

Zo lief samen.

Rondjes door het huis in dit karretje. Blijft hij hilarisch vinden. Er zelf inkruipen en zich dan laten duwen. En als er niet snel genoeg iemand komt gewoon zelf met die armpjes gaan.

Morris wil even buitenspelen. Hij parkeert al zijn auto’tjes weer op een rij achter de bamboe. Standaard recept.

We gaan de deur even uit. Ik ben helemaal in Zara, behalve m’n schoenen, want die zijn van Michael Kors.

Twee dagen niets moeten en met z’n vieren zijn. Ben ik blij om.

Niet naar de winkel zonder auto’s. Hij zit in zo’n mega groeispurt op het moment. Gaat echt heel hard. Z’n schoentjes worden allemaal krap en de broeken een beetje kort. Al zit deze nog oké.

Rondje dorp. <3 mijn mannen.

Ik mag wat spulletjes uitzoeken bij Vive Boutique. Viviën, de eigenaresse, en ik hebben vroeger bij elkaar op school gezeten, en zij heeft nu dus een heel leuke winkel in het centrum van Uden.

Het is heel lang geleden dat ik voor mezelf ging winkelen, überhaupt, want lange leve online shoppen, maar dat ik voor mezelf ging mét de kinderen kan ik me eigenlijk überhaupt niet echt herinneren. Hebben de jongens gewoon niet zo veel aan en dat vind ik dan sneu, maar nu is Koen mee, plus hier is een speelhoek met grote krijtwand, ballonnen en vanalles te tekenen. Morris vindt het zo leuk dat hij vooral druk is met zeggen dat we nog niet naar huis gaan.

Mooie winkel!

Ik ga uiteindelijk voor deze trui. Ik houd van deze groene kleur en vind dit soort sweaters heel fijn voor doordeweekse dagen dat ik met de jongens ben (di, woe en vrij) bijvoorbeeld en ik geen zin heb in ingewikkelde toestanden, al heb ik dat eigenlijk sowieso niet zo vaak op het moment.

En deze trui. Geel en niet te dik. Lekker zacht ook. Comfortabele trui.

En deze combi van broek, blouse en vest. Ik vind deze kleur geel zo mooi!

Dit jurkje. Van heel fijn stretchy stof. Voor nu nog leuk met blote benen, maar zometeen ook met laarsjes en een leren jasje. Goed door te dragen.

Dan deze combi. Dezelfde broek als hiervoor met het gele vest, maar dan met een zwart coltruitje en zachtroze pantervest.

Dit blouseje kies ik uiteindelijk niet, maar de spijkerbroek wel. Die zit heel lekker, is wat hoger en vet stretchy. Vive Boutique heeft een webshop, maar omdat ze iedere twee weken nieuwe items krijgen staat niet alles daarop. Je kunt haar ook altijd even via Instagram berichten als je iets leuks ziet. Ideaal. Ik ben in ieder geval heel erg blij met m’n nieuwe spullen. Merk dat ik na twee zwangerschappen in korte tijd plus de continue veranderingen van figuur niet zo goed wist wat ik wilde qua stijl. Niet dat ik nou überhaupt zo’n uitgesproken stijl heb, maar ik wist het gewoon even niet echt. Vind het op het moment voornamelijk belangrijk dat het lekker zit. Vooral voor ‘gewoon’.

We komen Nova en Isabelle tegen samen. Morris helemaal gelukkig dat hij zijn vriendin ziet.


We halen met z’n allen broodjes bij Bakker Bart.

Ik neem een panini. Dat is een beetje jeugdsentiment, want toen ik nog op de middelbare school zat en later op de uni haalde ik die HEEL vaak een.

De Xenos in Uden gaat verbouwen dus er is 50% korting op alles! Ik sla even kaarsen in en vind dit servies ook heel mooi. We hebben nog steeds ons Ikea servies van toen we net gingen samenwonen en dat ziet er echt niet meer uit, maar voor nu zijn er eerst andere prioriteiten – lees: verbouwing.

Thuis wordt er nog even gespeeld, en dan gaan we een boekje lezen voor het middagdutje.

Koen en ik zagen deze bakkerskast straks al, maar toen namen we hem nog niet mee. Bij nader inzien vinden we het een perfecte oplossing voor onze slaapkamer, en al helemaal voor vier tientjes. Dan kan er weer iets van het lijstje.

Eenmaal thuis komt mam even langs.

Die staat! Moet wel nog wat leuke decoratie in, maar voor nu is het in ieder geval al een stuk minder kaal.

We eten met z’n allen bij ons een frietje. Echt, de afgelopen dagen hangen aan elkaar van het ongezonde eten. Maandag weer in het gareel, en dan echt.

De jongens moeten in bad, maar Morris wil liever douchen, dus dat wordt ‘m. Hij zal Benjamin z’n benen wel even wassen.

Nog een klein flesje voor het slapengaan..

En een boekje. En dan gaan ze er lekker in. Wat een fijne dag was dit.

Mijn nagels zijn zo ver uitgegroeid dat er een lakje op moet voor ik de hele handel eraf trek. Beetje paarsig voor nu. Woensdag wordt de boel weer bijgewerkt.

Ik zet de bloemetjes nog even in een vaas.

En dan gaan we samen op de bank. We kijken Home Again. Beetje simpel wel, maar keek lekker weg.

Zondagochtend! Samen spelen. We bouwen 300 keer een nieuwe treinbaan omdat B hem steeds sloopt.

En we delen samen toetjes. Het is een typische zondagochtend. Geen telefoons of laptop, maar samen spelen.

De jongens gaan vroeg naar bed voor hun middagdutje zodat we ‘s middags naar Koen z’n voetbal kunnen.

Outfitje van vandaag. Dat nieuwe jurkje. Zo blij mee.

Morris is wakker en klaar om te gaan: we halen samen Benjamin uit bed.

Zo blij om elkaar weer te zien.

We zijn bij Prinses Irene.

En Lot en Flip zijn er ook!

Er wordt weer gevoetbald. Robin in actie.

Benjamin gaat ook achter een bal aan.

En Morris speelt met z’n auto’s.

Krentenbolletje!

Knuffelen met tante Lot.

En samen krentjes eten.

Hoi knapperd. Hij hangt lekker bij zijn peettante. En maar roepen. ‘KOMOOOOP PAPAAAA’.

Na het laatste fluitsignaal: vaste prik!

Koen met z’n jongens. Benjamin is nog te klein, maar Morris kan nu al niet wachten tot hij zelf ook mag.

We zitten nog een poosje bij voetbal op het terras. Rond etenstijd gaan we naar huis en eten we met z’n vieren. Er wordt nog even gespeeld met de autobaan, gebadderd, en dan zit het weekend er weer op en gaan de jongens lekker slapen. Wij kijken nog naar de Familie Kruys, en dan houden wij het ook vroeg voor gezien. Morgen weer een nieuwe week!

Ik hoop dat jullie een fijn weekend hadden!

Bedankt voor het lezen.

 

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Esther

    Wat een heerlijk weekend! Wij hebben sinds vorig weekend ook eindelijk weekend met zn vieren ipv dat een van de twee aan het werk is. Je hebt onwijs leuke kleren uitgezocht, ik heb ook al een bestelling bij dr gedaan.

  • Margot

    Wat heb je leuke kleding gevonden en het ziet er uit als een heerlijk weekend!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!