PLOG257: VERJAARDAGENDINER

 In Persoonlijk

Nieuwe week: nieuwe plog. Goedemorgen allemaal! Leuk dat je er weer bent. Vandaag weer een van vrijdag. Wij hadden echt een méga chille dag. Ik deed de boodschappen zoals iedere week, belandde weer op het terras met Lotje, genoot van de jongens en ging ‘s avonds heer-lijk uiteten. Oh én ik deed op Stories een minishoplogje van wat ik afgelopen week bij Vive Boutique meenam, en die spullen laat ik je hier ook even zien. Dus. Kijk mee:)!

Ik begin de vrijdag hier. Was doen! De verbouwing is begonnen, dus de apparaten staan al tegen dezelfde wand, en zo wordt het straks ook, alleen dan dus allesssss achter deuren. Hier komt een grote kastenwand waar alles in kan, van strijkplank tot strijkijzer tot wasrek, en aan de andere kant komt aanrecht. Wordt heel mooi. Kan niet wachten tot het af is.

Morris slaapt uit, dus Benjamin en ik ontbijten samen.

Smakelijk Koekie!

Ik doe een minishoplog op Stories omdat er veel vragen kwamen over wat ik woensdag bij Vive Boutique meenam, en omdat ik weet dat niet iedereen op de blog Stories bekijkt deel ik het ook nog even hier! Dit broekje is €34,99 en het shirt €17,99.

EDIT: Er bestond onduidelijkheid over of ik dit nou allemaal zelf gekocht heb of niet, dus bij deze even opheldering; ik werk samen met Vive Boutique. Ik word niet betaald om haar kleding te laten zien, ik hoef het ook niet nadrukkelijk te laten zien, maar vind het zelf heel leuk om te delen omdat er vaak vragen naar komen:)! Een deel van de kleding die ik draag is gesponsord. 

Alles dus van Vive Boutique. Ze heeft een webshop, maar als iets daar niet op staat kun je ook via Insta bestellen. Ik ben méga blij met m’n nieuwe spullen.

Appeltje!

Wordt hij blij van!

Morris is wakker, dus we gaan er van tussen. Dit draag ik. Vest van Vive, shirt van Twinkels, broek van Vive, Converse en m’n Mulberry Lily.

On tour.

Ome Flip staat bij de Emté voor zijn werk, dus we gaan even gauw een knuffel geven.

En dan door naar de Lidl!

Beloning als hij me goed geholpen heeft: een croissantje!

Rondje dorp!

We kijken even in de nieuwe Xenos en daar loop ik tegen dit servies voor de jongens aan. Morris is fan en ik ook dus we nemen het mee.

Ik heb tegenwoordig een zwakke plek voor servies. Wil dat witte oude Ikea spul van ons heel graag een keer vervangen voor een echt mooi servies wat je dan ook kunt blijven sparen. Ik vind een specifiek servies van Royal Doulton al heel lang heel mooi, maar Broste Kopenhagen heeft ook een heel mooie. Nog maar even over denken. En sparen vooral ook want die prijzen zijn nog wel een dingetje.

Ap!

Komtie aan met z’n kar.

‘Joehoe!’

Zit hij al hoor.

Er loopt een geitje los in het dorp. Blijkt van mensen te zijn die hem als huisdier hebben.

Terras! Verse jus voor m’n grote kleine vriend.

Vindt B ook lekker.

Die snoet <3!

Lot en ik delen dit. Gaat echt goed met dat hele #fitgirl gebeuren.

Tosti’s!

Lievelings.

Wen en Bel zijn ook op het terras, dus Morris is uiteraard in z’n element. M’n drie schatten!

Thuis! Middagdutje voor de jongens, maar eerst nog dit boekje. In het Nederlands en dan in het Engels.

De rest van de middag werk ik, douche ik en maak ik me klaar, want vanavond gaan we weer eten met Lot en Flip voor onze 25e verjaardagen. Menthe komt oppassen en geeft de jongens een toetje. Valt in de smaak.

Outfitje! Alles van Vive en de schoenen van Michael Kors.

Nog even stoppen bij de Plus om geld te pinnen. Het weggaan ging echt heel goed vandaag. De jongens zijn helemaal gewend aan Menthe en Morris vindt het vooral heel gezellig dat ze er is. Fijn.

We zijn hier!

Interieur is zo mooi.

Proosten met cava voor Lot en mij, en biertjes voor de mannen.

We nemen een viergangenmenu met bijpassende wijn, en we beginnen met een amuse. Dit is iets met zuurkool, rookworst en mosterd. Ik kan het niet eens meer precies navertellen.

Dan rauwe tonijn.

Dit. Risotto met kabeljauw en groene asperges. Hier zou ik serieus tien borden van op kunnen zo lekker.

Ik weet niet eens meer precies wat dit was. Gelukkig ambieer ik het niet om recensent te worden. Goeie flop wel.

Toetje! Ook weer zó ontzettend lekker. Het is zo leuk om een keer wat anders dan anders te eten. Nou lust ik sowieso alles, dus op zich kan het niet heel gemakkelijk verkeerd gaan, maar dit was écht heel goed.

We gaan nog naar Cravt voor een drankje, en dan door naar huis waar we met z’n vieren napraten. Nooit een gebrek aan gespreksstof. Uiteindelijk is het 4:00 als we naar bed gaan en ik kan me niet eens herinneren dat het voor het laatst zo laat werd. We hebben de pijp ook wel echt finaal leeg, maar gelukkig een rustig weekend voor de boeg, dus dat komt wel goed. Het was zo’n gezellige dag! De weekendplog zien jullie deze week weer; voor nu wens ik jullie een heel fijne week toe, en bedankt voor het lezen:)!

Recommended Posts
Showing 7 comments
 • Femke

  Wat een heerlijke dag. Fijn dat het zo goed gaat als de oppas komt, zo konden jullie ook een avond (en halve nacht haha) lekker genieten. Het eten ziet er allemaal lekker uit.

  • bijzonderkleinwonder

   Ja daar ben ik ook zo blij om! Hebben het best lang uitgesteld, maar een vaste oppas is wel echt heel erg fijn. En Menthe is toch ook een soort familie en vooral zo lief voor de jongens. Ik vertrouw haar blind; dat maakt een avond samen weg gaan toch wel wat makkelijker!

 • Corina

  Je hebt lekker geshopt bij Vive Boutique. Krijg je dit allemaal van haar om te promoten? Of toch wel zelf aanschaffen? Ik vind Benjamin echt zo veranderen van koppie, dat had ik van Morris minder. Het zijn mooie ventjes. En een vaste vertrouwde oppas is zo fijn, dan is het weggaan en gezellig hebben ook veel makkelijker. Ik kijk uit naar de weekendplog. Fijne week!

 • Elise sophie

  Leuk om weer te zien/lezen… maar toch een dingetje… geef je “gewoon even” 500 euro uit aan wat kleren? Zo effe tussendoor??? Even een winkeltje in en ach wat maakt t uit.. Dit is leuk en dat is leuk dus doe maar? Heftig…

  • Roxy

   Hmm dat lijkt me sterk hoor. Ik denk dat er vast wel iets van een dealtje gesloten is. Michelle maakt best wat reclame voor die boutique. En terecht, ‘t zijn best leuke dingen! Heb zelf ook een trui besteld:) Maar stel dat zij wel 500 euro uit heeft gegeven, zal dat jou toch je reet roesten? Misschien heeft ze een tijdje gespaard, misschien heeft ze wat andere kleding verkocht, misschien heeft ze wat gekregen, of misschien is haar salaris gewoon goed en kan zij het zich veroorloven. Het is bij mij serieus niet opgekomen om die bedragen op te tellen of om het mij überhaupt af te vragen. Het is gewoon leuk voor haar toch? Volgens mij weet iedereen die Michelle volgt dat ze juist altijd bewust aankopen doet. Gun een ander gewoon wat! Do good and good will come to you. Héérlijk die nieuwe garderobe vrouw! Daar wordt een mens blij van. Enjoy!

   • Elise sophie

    Jezus roxy… had ik om jou commentaar gevraagd? Ik stelde Michelle een vraag en nee, ik tel het niet bij elkaar op maar als je erdoorheen scrolt en je ziet de bedragen ziet iedere gek toch dat dit rondom de 500 euro zit? Heeft totaal niets met gunnen te maken, weet wel zeker dat het inkomen in ons huishouden hoger ligt, dus ook daar totaal geen afgunst… kan mij alleen moet voorstellen dat iemand even gaat shoppen en voor 500 euro aan kleding meeneemt.. Michelle heeft ondertussen een edit gedaan dus mijn vraag is beantwoord, en om met jou woorden te spreken, wat zal t jou een rest roesten wat hiervan vind…

    • Roxy

     Hoi Elise Sophie, ondanks dat ik je antwoord vrij nietszeggend vind, ga ik toch even de moeite nemen om te reageren. Gewoon omdat ik daar nu toch even de tijd voor heb. Je stelt wederom een vraag waar je het antwoord al op weet. Je kent mij niet, dus logischerwijs vraag je ook niet om mijn specifieke mening. Om jouw vraag over mijn roestende reet (pakkend is ie hé? ;-)) te beantwoorden; ik voelde mij echter geroepen om Michelle even een steuntje in de rug te geven, daar jouw vraag nogal suggestief van aard is en daarbij onaardig over komt. Ik deel de mening niet dat ‘iedere gek?’ ziet dat het bij elkaar opgeteld ongeveer 500 euro is zonder daarvoor een rekensommetje te maken. Maar ik ben dan ook niet gek, misschien is dat het? Ha ha. Maar je hoeft je geenszins aangevallen te voelen hoor, je mag best gaan zitten op tellen als jou dat goed stemt. Ik ben blij dat er in geen velden of wegen afgunst bij jou te bekennen is in deze situatie, want dat is wel even wat de indruk wekt als je jouw ‘vraag’ aan Michelle leest. Maar goed, dat zal ik dan verkeerd gelezen hebben. Fijn dat je vraag (waarvan volgens mij het antwoord wederom vrij duidelijk was) beantwoord is. Kan jij met een gerust hart slapen, wetende dat er niet zomaar, klakkeloos, onbezonnen 500 heftige euro’s in een kledingwinkeltje gespendeerd zijn. Yay! Maar als jouw inkomen dan toch zo veel hoger ligt.. zou ik als ik jou was ook even lekker gaan shoppen. Doet écht wonderen voor de gemoedstoestand! Fijne avond gewenst hoor:)

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!