PLOG258: HE-LE-MAAL NIKS

 In Persoonlijk

Welkom bij weer een nieuwe weekendplog:)! Wij hadden een weekend met helemaal niks. Een potje voetbal op zondag, verder níets op de agenda, veel zon, en alleen maar tijd met z’n vieren. We deden ook echt gewoon heel weinig. Haha. Zaterdag waren we na een heel korte nacht allebei zo moe dat we daar maar gewoon aan toe gaven, al gingen we wel nog een lekker stuk fietsen met de jongens. Zondag was zondag zoals ie altijd is. Ik maakte foto’s. Komen ze:).

Deze kleine man is op tijd wakker. Dus. Tot zover de uitslaapvoornemens. We zijn allebei next level moe echt. Slaapt ie de halve week uit; uitgerekend vandaag wordt ‘t hem niet. Beetje chillen dan maar. Deze zwaait even met de afstandsbediening. Blijft goed speelgoed.

Grote broer slaapt wel lekker uit, en als hij eindelijk beneden is wordt er samen gespeeld. Het is vandaag heel erg warm, dus lekker in een romper rondrazen met z’n tweeën.

Lopen aan de hand! Hij heeft het heel lang niet gedaan, maar sinds een paar dagen loopt hij ineens stukjes mee. Alles op zijn eigen tempo.

Samen was doen. Leuheuk. Kuch.

We hangen de hele ochtend maar een beetje zo voor Jan Doedel op de bank en spelen met de boys. We moeten níks.

Met z’n vieren lunchen en alles samen delen. Die tijd dat je op je dooie akkertje je eigen broodje op kon gaan zitten eten is echt lang en breed voorbij.

Ik ruim mijn kast op. Ik heb de laatste tijd wat nieuwe spullen gekocht en gekregen en vind het zonde om het er allemaal maar bij te hangen. Alles waarvan ik een soortgelijke nieuw heb, wat te groot is of waarvan ik denk dat ik het toch niet ga missen gaat weg!

Middagdutje voor de boys.

Lieve, lieve baby B.

WAKKER. Wij hebben ook een tukkie gedaan dus we staan als herboren op. Tijd om op pad te gaan. Het is veel te mooi weer om de hele dag zo lamlendig te zijn.

Tjop tjop, op de fiets.

Wat we gaan doen met dit weer? Drie keer raden.. En kijk Morris toch ineens groot zijn. EN mijn hand vasthouden, niet geheel onbelangrijk. Wil hij op het moment altijd en overal.

Hangen bij papa.

Fristi-ijsje mét spekkies.

Alles samen delen. Zo’n rijkdom dit.

Als het bij mij op is weet ie waar ie moet zijn.

Ijs eten is een zeer zeer serieuze aangelegenheid volgens Morris Robbie Bollen. Zo noemt de wijsneus zichzelf overigens ook als mensen naar zijn naam vragen. Nooit alleen ‘Morris’. Nee nee. Morris Robbie Bollen. Lekker volledig.

We stranden op het terras.

De jongens spelen lekker, wij genieten, dus we besluiten een snelle hap te eten. Hoeft dat zo thuis niet meer.

De jongens hebben hun voorliefde voor mayo van hun vader geërfd:’). Ik moest hier zo hard om lachen. Twee tellen niet kijken en die hele friet verdwijnt in de saus en daarna in zijn mond!

Alles.

Eenmaal thuis doen we lekker op het gemak de jongens in bad en gaan we de bank op voor een paar afleveringen Beau Five Days Inside – ja hoi, daar kom ik nu pas achter – en ik jank de ogen uit m’n gezicht bij de aflevering in het hospice. Benieuwd wie van jullie die ook gezien heeft. Vond ‘t best heel heftig. Mama stuurt me deze foto door van opa met Benjamin. Zo ontzettend lief. Opa is mijn enige nog levende grootouder en hij geniet echt zo ontzettend van zijn achterkleinzoons. Mama gaat er iedere donderdag met ze naar toe dus ze hebben echt een band opgebouwd samen en dat is bijzonder om te zien.

Zondag! We slapen vandaag wel méga lang uit, en als ik om 10:00 onder de douche spring slaapt iedereen nog. Was blijkbaar nodig.

Tegen 10:30uur houdt onze puber het toch maar voor gezien. Goedemorgen schatje!

En goedemorgen kleine vriend.

Hij verdiept zich even in zijn baan. En dat we gewoon half oktober nog een korte broek aan kunnen; te bizar. Ik had ze serieus allemaal al opgeborgen.

Op een stoel gaan zitten en een hele poos spelen met z’n Playmobil poppetjes. En dan die gesprekken die ze voeren onderling.

Buiten! De zon is in de tuin, dus zandbak open, schoenen uit en lekker spelen samen.

Planten water geven. Blijft een van zijn favoriete bezigheden. Is hoog nodig ook. Behoorlijke verdorde toestand wel. Binnenkort maar in de kliko en er wat grassen in ofzo.

We maken soep.

En dan gaan we de deur uit! Op naar voetbal.

Omdat ze zo uitsliepen hebben de jongens niet geslapen, en Morris eet z’n boterhammetje lekker bij de voetbal.

Zondagdingen.

Benjamin hangt lekker bij Mees.

HOI KNAPZAK.

Spelen spelen spelen. Dit kind heeft letterlijk eelt op z’n knieën staan van het kruipen.

<3

Krentjes. Vaste prik.

Appeltje!

En water. Morris is ineens weer helemaal into water. Top.

‘Hee oma….. ‘

‘Zit er misschien nog iets lekkers in jouw tas:)?’ Kleine draak.

We gaan naar huis. De jongens spelen 2-2 gelijk en het is verhit potje, dus ik ben eigenlijk wel blij als we weer gaan. Niet echt de beste vibes. Vind dat altijd zo ongezellig. Al is het met ‘ons eigen’ wel gewoon leuk. Maar eerst nog iedereen een knuffel.

‘Doei opa’.

Op naar de auto. Hand in hand.

Thuis geven we de jongens te eten en dan is het bad- en bedtijd. Benjamin drinkt af en toe nog een flesje voor het slapengaan, en vandaag is zo’n dag. Vind ik helemaal niet erg. Lekker dichtbij.

We hebben zin in vette hap, en in plaats daarvan maken we zelf pizza. Dat was even geleden. We proberen een andere bodem, dus benieuwd hoe die smaakt.

Maar eerst een kopje soep.

Klaar. En hij smaakt dus méga lekker. Gewoon zo’n kant en klaar uitrol deeg uit de koeling; hartstikke prima te eten en voordeel ten opzichte van die ik normaal heb dat je niet eerst moet ontdooien. Dus.

Ik hoop dat jullie ‘m weer leuk vonden! Deze week is een normale week en het weekend is weer rustig, dus dat is een lekker vooruitzicht. Bedankt voor het lezen.

Recommended Posts
Showing 10 comments
 • Femke

  Heerlijk zo’n lekker ongedwongen weekend. Bizar hè dat weer, ik moest ook nog even wat lekker luchtigs van zolder afhalen hoor.. had alles al opgeborgen!

 • S

  Wat een mooie foto van jullie drietjes hand in hand!

 • Andressa

  Je lacht zelfs hetzelfde als je moeder!! Zo moeder zo dochter 🙂

 • Marieke Dominicus

  Hoe doe je dat???? Mijn kinderen slapen noooooooooit zó lang!

  • bijzonderkleinwonder

   Als ik dat zou weten bracht ik een boek uit en werd ik multimiljonair denk ik. Haha. Morris heeft op het moment echt heel veel slaap nodig. Groeispurtje ofzoiets vermoeden we. En het zijn sowieso allebei echt wel slaapkoppen. Plus we lopen niet meteen aan als ze één keer roepen maar wachten altijd een paar minuten; vaak slapen ze hier dan nog even verder.

 • Sanne

  Wat een heerlijke mannetjes zijn het toch! Steeds moet ik denken aan dat lieve Ben lelijk genoemd is… Vind het zo erg dat mensen dat durven te zeggen om een moederhart te laten breken. Je eigen kindjes zijn altijd je alles, de liefste, de leukste en de knapste <3 Lieve ben! Je bent een heerlijke knapzak! Kusjes

 • Lore Clerkx

  Suuuuper!! Receptje van de pizza graag ♥️

 • Youssra bl

  Super leuk ploggie weer ♥️
  En bij beau five days inside, heb ik ook zooo gehuild… Ook de aflevering in het brandwondencentrum is heel heftig. Maar wel heel mooi hoe hij het onder de kaart brengt.

  XOX

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!