PLOG272: IK MOET ERUIT

 In Persoonlijk

Goedemorgen lieve mensen! Het is vandaag maandag 10 december; we tellen lekker verder af. Nog 3 weken tot 2019! Ik ben er weer met een nieuwe vrijdagplog. Ik had vorige week vrijdag nog een artikel willen plaatsen, maar heel eerlijk: het lukte me gewoon niet. Daarover praat ik je zo wel verder bij. Laten we eerst beginnen met onze vrije vrijdag met z’n drieën. Boodschappen doen, naar Viviën, eten met Lot en Flip en even de deur uit met Wen. Kijk mee!

Vrijdagochtend. Morris en ik zijn samen beneden, Benjamin slaapt nog want die zit méga erg in uitslaapmodus, en ik zoek alle spullen bij elkaar om zometeen de deur uit te kunnen als de dreumes wakker is.

Deze blijft nog hangen in de Sinterklaasvibes. Hij wil sintliedjes luisteren.

Hoi lieve opstandige puberpeuter van me.


Tegen tienen vindt deze het ook welletjes. MOOI. Kunnen we wat gaan doen:)!

Outfitje! Dit rokje kocht ik nét nadat Benjamin geboren werd toen ik voor het eerst ging winkelen met allebei de jongens en met mama, maar ik had het nog nooit gedragen omdat ik niet zo durfde ofzo. Nu ben ik echt mega fan en ik wil ik hem eigenlijk niet uit, zo leuk dat ik ‘m vind.

Deze zit bij de deur te roepen om z’n papa. Dat duurt nog even schatje!

We gaan naar het dorp. Ik moet een trui ophalen bij Viviën, dus dan is Morris ineens héél snel: daar vindt hij het gezellig.

Wat een druilerig grafweer is het de afgelopen dagen. Maar echt. Daar ben ik dus zó snel klaar mee. Jammer dat niemand zich daar wat van aantrekt:’).

Zijn we weer!

Morris is een partij blij met z’n paraplu. Ding moet overal mee naartoe. En dan onderweg tegen random voorbijgangers roepen: ‘kijk eens, mijn Nijntje palaplu!’

Ik kan bij Vief nooit ‘gewoon’ ff wat ophalen. Wordt verliefd op deze body. Hoe kerstig is die?

Gezellige hoekjes.

Daar kwamen we dus voor.

Of je haat het, of je vindt het fantastisch: flared broekjes. Nou vind ik het zelf best heel aardig maar ben ik getrouwd met een man die het he-le-maal niks vindt. We weten allemaal hoe ‘n ei ik ben: dan trek ik ze dus niet aan. Vind het gewoon niet zo leuk als ik weet dat Koen ‘t drie keer niks vindt. Maar ik vind het zelf dus wel wat hebben eigenlijk. Niet per se bij mezelf, maar wel bij een ander. Beetje seventies vibes krijg ik er van.

Dit is zo’n leuk merkje!

Dit wil je toch in je badkamer? Is allemaal nietttt gesponsord, maar oprecht enthousiasme.

We gaan een broodje halen bij de Hema!

Lekker knagen samen.

En dan door naar de Lidl voor de weekboodschapjes! Kan niet zonder appeltje.

En naar de Appie. Als we maar op pad zijn vindt hij het allemaal helemaal leuk, maar thuis blijft ie maar doorgaan over Sinterklaas, en over de pieten en over dat hij die liedjes wil luisteren. En als ik dan niet toegeef. Meine güte. Dan maak ik geen vrienden. Lief, but puber, but lief, zeg maar.

Karretje volgeladen!

Er komt een giga doos binnen van Kruidvat.

En als ik op de bank zit om ff te werken komt Lotje binnen, dus we vinden het een goed moment voor een vrijdagmiddagborrel. De puber wilde overigens niet slapen, dus die zit weer lekker bij ons op de bank. Doodmoe, dat wel.

Deze arme jongen heeft een ontstoken oog!

Hij kijkt er een beetje pipsig van.

We besluiten met z’n allen te eten, maar Lot en Flip moeten nog ff een boodschapje doen, dus ik ga gauw naar de winkel voor een spel dat Bram en Robin, als in Koen zijn broer en zijn vriendin, vragen voor Sinterklaas. Dat vieren we morgen – zaterdag dus – nog met mijn schoonfamilie, en ik moet dit nog halen. Hebben ze nergens de variant die ze precies vroegen, dus uiteindelijk neem ik deze mee in de hoop dat het goed is. Ik heb er zelf nog nooit van gehoord. De meid komt niet verder dan een potje 30 seconds of Monopoly.

Vette hap op vrijdag.

Ik heb een vol hoofd. Als in een overstromend hoofd. Ik zit heel prima in m’n vel, dat is het niet, maar die laatste weken voor het eind van jaar zijn nog even zó druk dat ik oprecht gewoon niet weet hoe ik het allemaal gedaan moet krijgen. Mijn baan, de webshop, de blog, Instagram, Walk Digital: er is gewoon nooit niks te doen. Maargoed, bijna vakantie! Ik ga even een wijntje drinken met Wen om dat hoofd een beetje leeg te maken.

We zijn maar ‘n uurtje in het dorp en gaan dan naar huis. Op de bank verder kletsen. Net zo chill.

Uiteindelijk ben ik net iets na twaalven thuis, maar dan is Koen nog wakker en raken we aan de praat en voor we gaan slapen is het drie uur geweest. Dus. Lekker handig weer. Kort nachtje voor de boeg! Het weekend is qua verplichtingen niet overvol, dus dat is een fijn vooruitzicht. De weekendplog zie je morgen weer. Voor nu bedank ik je voor het lezen en hoop ik dat jullie een fijn weekend gehad hebben!

Recommended Posts
Showing 6 comments
 • ABC123

  Leuke plog! Waar haalde jij ook al weer die kolletjes van de jongens vandaan?

 • Femke

  Leuke plog weer. Die glitterbody vind ik echt geweldig, heb je hem ook meegenomen of toch maar laten liggen?

  • bijzonderkleinwonder

   Nee die heb ik wel meegenomen! Vind hem zo leuk en lekker feestelijk ook. De flared broekjes heb ik gelaten voor wat ze zijn. Haha.

 • Linda

  Super leuke plog weer! Op tijd je rust nemen en zorgen dat je hoofd niet overstroomt.. Goed is goed 🙂

 • Annelies

  Heel herkenbaar wat betreft de kledingkeuze. Als mijn man iets niet leuk vind, trek ik het ook niet meer aan. Gelukkig vindt mijn man die flared broeken wel leuk. Gelukkig, want ze zitten goddelijk en staan me ook goed vind ik :-P.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!