PLOG327: ONBESCHOFT OUTDOOR

 In Persoonlijk

Goede dinsdagmorgen lieve allemaal! Vandaag weer een weekendplog, van vrijdag, zaterdag, en zondag. Vrijdag was mijn fijne vrije dag met de jongens, zaterdag gingen we naar Onbeschoft Outdoor – bijna het laatste buitenfeestje van het jaar – en op zondag sliepen we allevier uit en gingen we langs bij vrienden! Alweer een heel fijn weekend, ik vind ze geloof ik altijd allemaal fijn, haha, maar wel écht. Kijk mee:)!

Vrijdagochtend is pyjama ochtend. We zijn heel sloom en doen weinig anders dan puzzelen en spelen met de Playmobil en Duplo. Heerlijk.

Eind van de ochtend kleden we ons aan. Ik draag voor het eerst een flared spijkerbroek en ik vind het veel leuker dan ik had gedacht. Komt ook omdat deze perfect past qua maat: hij zit niet te strak op de bil en hij lubbert niet in de taille.

Plus, je houdt er nog kont in over. In sommige hoge broeken zitten de zakken zo dat het de bil weinig goeds doet. Is bij deze niet aan de orde, dus ik vind ‘m leuk en hij komt zelfs bij Koen door de keuring.

We gaan naar het dorp: boodschappen doen!

Maar eerst even een broodje eten met mama bij de Hema. Dat was even geleden!

Deze man moet ineens heel nodig plassen, dus we sprinten samen even naar de Hout-Brox. Altijd zo lastig met kindjes als er geen toilet is of als het niet voor iedereen toegankelijk is.

Ik heb wat dingetjes nodig bij de Etos, en de jongens mogen allebei een nieuwe tandenborstel uitzoeken. Kunt maar ergens blij van worden hè?

Daarna door naar de Ap. Boodschappen! Deze man weigert in het karretje te gaan en wil helpen. Het duurt vijf keer zo lang, maar het is wel heel gezellig. Echt helpen doet hij overigens niet. Hij loopt vooral achter me aan met z’n zak Snack-a-Jacks in zijn handen die hij pertinent weigert los te laten. Haha. Dat is bij de kassa nog even een ding.

Ik stuur deze foto naar Koen. De man is op één of andere manier de oplader van z’n trimmer kwijtgeraakt, voor de vakantie al. Gewoon IN huis hè, weten dat hij ergens is, maar alles afzoeken zonder resultaat. Ik bestel een losse lader via Bol die bijna meteen in huis is, dus man blij en probleem opgelost. Zul je zien dat die lader van de week ineens ergens opduikt.

Papa is thuis! En als hij thuis is ga ik linea recta naar bed. Volle bak migraine inclusief scheel kijken en overgeven. Ik pak m’n medicijnen en slaap een paar uur.

Bella is ondertussen bij ons. De jongens hélemaal blij. Ze gaan ‘n stuk fietsen samen (no worries, de voetsteuntjes gingen er nog op).

Na ‘n paar uur voel ik me weer ‘n stuk beter, dus ik ben weer boven jan. We zitten lekker in de tuin. De jongens spelen, doen TikTok met Bella..

En tussen de bedrijven door krijg ik af en toe een knuffel.

Stapelen op mama. Het beste.

Bedtijd! Bel gaat mee om een verhaaltje te lezen.

En daarna valt Benjamin tijdens het liedje zingen al zo bij mij in slaap. Zo moe.

Ik kon straks niet eten, maar nu wel, en een lege maag is niet fijn, dus ik bak een eitje. Volgens mij zijn eieren zelden fotogeniek, maar je mag mij er toch midden in de nacht voor wakker maken. Lievelings.

Het is zaterdagochtend. De jongens zijn om 7:30 uur wakker, en als we zeggen dat ze vandaag naar opa en oma mogen hebben we ineens haast. ‘Dalijk’ is bij deze twee standaard NU, dus we doen ze snel in bad en vertrekken dan maar gewoon.

Zo blij om opa en oma te zien. Alsof het honderd jaar geleden is. Waren er dinsdag nog.

Want dat mag bij opa en oma: alles omkieperen.

En blokjes kaas met stroop eten. Haha. Kaaskoppen zijn het allebei.

Wij gaan ervandoor. Het uitzwaaicommittee staat al buiten.

Fijne dag lieve jongens!

Zo fijn dat we ze weer naar Joke en Harald mogen brengen. Die vinden het oprecht heel leuk, en de jongens ook. Win-win. WIj rijden even door naar de bouw van Robin en Mees hun huis.

Onderweg krijg ik meteen al deze foto: ze spelen samen spelletjes.

Het wordt zó mooi. Echt niet normaal. Heel trots op die twee.

When je in de fotoalbums op je telefoon overal timetables vindt van feestjes waar je bent geweest of nog heen gaat weet je dat je de smaak echt te pakken hebt. Over twee weken naar A Day At The Park. Maarrr vandaag eerst naar eentje dichterbij.

Ik had crisis en wist niet wat ik aan moest dus ik deed een impulsbestelling bij de Hennes waarvan alles terug kon..

Behalve dit outfitje. Heel anders dan wat ik normaal draag, maar ik vind het leuk, dus helemaal prima.

Ik app Ies of ze er al bijna is om ons op te halen. Net te vroeg, want ze zijn er bijna.

Onderweg. Met een donut. Goede lunch wel.

Hier, weer zo’n timetable. Haha. Het is zelfs zo erg dat we dan van tevoren bedenken waar we bij willen zijn. Is in dit geval niet zo lastig: we zijn eigenlijk de hele tijd bij de King of the Jungle stage.

En heeel even in de Flügel tent omdat daar iemand zingt die we kennen.

Blij! Zo genieten dit samen.

En nog extra omdat we weten dat de jongens het ook fijn hebben. Ze zijn weer op de boerderij.

Broertjes<3.

Samen met Ies.

En met Jacq. Die komen ook. Spontane actie, maar vind ik wel héél erg leuk.

Zoals op Daydream, maar dan met andere kleren. En andere muziek. Haha.

Foto’s maken om naar pap en mam doorsturen als we iemand tegenkomen die zij kennen. Dat doe ik dus:’).

En van Koen als hij een jongen tegenkomt die hij vroeger training heeft gegeven. Ik maak zelfs een foto van Koen met Mitch van Tempation. Haha echt te erg, dat geloof je toch niet? Wel helemaal aan het eind van de avond, met meer dan één biertje achter de kiezen. Dat snap je.

Eerst uitslapen, daarna voor de TV ontbijten. Zondagdingen.

‘Papa hapje?’

We hadden eigenlijk het voornemen een pyjamadag te houden, maar ik heb m’n vlogcamera in Jacqueline haar tas laten zitten en die heb ik nodig vanwege een deadline, plus ik wil nog even een sociaal rondje maken. Toch maar de deur uit dus.

Ik krijg deze foto van Joke: de jongens hebben gisteren weer een kalfje geboren zien worden op de boerderij. Ik vond dat vroeger zelf altijd heel bijzonder, en eigenlijk nog steeds wel.

Deze foto tref ik in de bff-app. Ik ben de enige van ons vier zonder kater vandaag, maar de man bestrijdt ‘m met een biertje. Maak je overigens geen zorgen: hij heeft geen probleem. Haha.

Als je dénkt dat je alleen even je vlogcamera gaat halen en een bakje koffie doet. Missie gefaald. Maar net zo gezellig dit. We kunnen lekker buiten zitten en de jongens spelen samen, dus perfecte invulling van de zondag. ZO fijn dat dit soort dingen nu gewoon kunnen. Kan ik blijven zeggen. Misschien gaan we dat voetbal echt nog wel missen, maar voor nu.. Geniet ik hier echt van.

Jeroen is de jongens aan het helpen met een brandweerwagen en dat ziet er heel vertederend uit. Vier jongens betekent héél veel auto’s, treinen, fietsen en gereedschap. Na vrijdag overigens wel een goeie voor een positief punt aan Instagram: dat je iemand tegenkomt op een feestje die jou al heel lang volgt, je daardoor aan de praat raakt en je sindsdien eigenlijk niet echt gestopt bent met praten omdat het alle kanten op zo leuk is. Met de mannen, met de kinderen.. Zo kan het dus ook.

Deze blik. Issie vrolijk hè?! Zei ik leuk? Haha. Sorry Bol, kwestie van slechte timing. We eten frietjes met z’n achten.

Zit het. Kleine mannen. Zelfs Morris – die normaal eerder verdrietig wordt van frietjes dan dat hij er blij van wordt – eet een paar stukjes van mijn bord mee.

Als we weer thuis zijn is het inmiddels zo goed als bedtijd voor de jongens. Het kost de grootste moeite om ze onderweg wakker te houden na een middag spelen, maar dat lukt, en eenmaal thuis vallen ze allebei vrijwel meteen in slaap. Benjamin weer lekker bij mij, tijdens zijn slaapliedjes. Fijnste manier om het weekend af te sluiten!

Ik hoop dat jullie ook ‘n fijn weekend gehad hebben. Ik heb een normale week voor de boeg, en heb zaterdag een dag winkelen met mama op de planning. Heel veel zin in. Goede week allemaal!

Dankjewel voor het lezen.

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Bianca

    Waar is je zwarte flared jeans van?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!