PLOG77: WANDELEN & OPRUIMEN

 In Persoonlijk

Goede zaterdagmorgen! Gisteren was zoals iedere week mijn vrije vrijdag. Ik maakte weer foto’s van wat ik de hele dag deed, en dat was eigenlijk héél weinig bijzonders. Geen spannende plog dus dit. Ik had een behoorlijk drukke week – zacht uitgedrukt – achter de rug, dus ik was vooral lekker thuis met Morris. In de ochtend wandelden we samen naar het dorp en deden we wat boodschapjes, in de middag kwam Lotje even langs, en ‘s avonds keken Koen en ik samen een filmpje en rustten we lekker uit. Fijn! Kijk je weer mee?

img_2228

Morning binkie! Wij starten lekker sloom op. Morris vindt het tegenwoordig humor om z’n tong uit te steken.

img_2237

Lekker spelen!

img_2244

Tijd voor een makeupje met m’n andere grote vriend.

img_2249

ONGELUKJE! Oeps.. Haha. Ik haal Morris van z’n speelkleed en kom erachter dat we een kleinnn accidentje gehad hebben. Even wassen en verschonen dan maar!

img_2250

Morris speelt, ik draai wasjes.

img_2251

Ontbijt. Crackertjes met kaas en honing en walnoten zijn echt m’n nieuwe ding.

img_2252

Aangekleed en wel.

img_2253

Er moet nog even gewerkt worden, dus dat doe ik nu! Ik ben overigens héél erg te spreken over de service van Drukzo; ik laat daar met regelmaat wat drukken en word altijd even netjes geholpen als ik ergens voor bel.

img_2257

Het is 10.00 en wij gaan aan de wandel naar het dorp. We moeten wat boodschapjes doen!

img_2260

Even naar Kruidvat.

img_2261

En naar de Intertoys. Ik loop altijd even langs de gezelschapsspelletjes. #degelijkheid

img_2264

We doen een rondje Hema.

img_2266

En we halen verse aardbeitjes op de markt. Lekker!

img_2267

Deze kanjer slaapt ondertussen lekker in de kinderwagen. Kijk ‘m nou liggen met Aap. Ik smelt.

img_2268

We zijn weer thuis!

img_2269

De buit! Ik kocht nog een broekje en rompertje voor Morris bij de Prénatal. Mama Mazzeldagen betekent 20% korting op alle kleertjes en dat is leuk meegenomen. Die Loopy ringen kocht ik bij Intertoys; ik hoorde daar heel positieve verhalen over dus ik ben benieuwd of Morris ze ook zo leuk vindt.

img_2270

Deze luilak ligt er ook weer lekker bij.

img_2271

Morris speelt weer lekker op zijn kleed. De ringen zijn meteen een groot succes.

img_2272

Wasjes ophangen! Ik was Morris zijn kleertjes nog steeds voor hij ze draagt. Ik heb eigenlijk geen idee tot wanneer dat moet? Wordt trouwens wel pijnlijk duidelijk zo dat ik een behoorlijk kleurloos type ben als het op zijn kleertjes aan komt. Haha.

img_2273

Lekkere trek!

img_2274

Het is bedtijd voor onze kleine man. Lekker even slapen!

img_2276

Ik zoek voor de zoveelste keer Morris’ kleertjes uit en besluit wat spulletjes weg te doen. Alles van Noppies enzo blijft, maar ik heb bijvoorbeeld wat overslagrompers van de Hema die Morris nooit gedragen heeft, wat broekjes van Hema, Zara, Kiabi en Mexx, en twee boxpakjes van Next en H&M die hij amper gedragen heeft en die dus weg mogen. Ik weet nog niet zo goed wat ik met die dingen gaan doen. Misschien dat ik er gewoon één pakket van maak wat ik dan voor 15 euro ofzo op Marktplaats zet. Verkopen via Instagram vind ik niet zo handig omdat het niet zo heel veel is en ik dit ook niet vaak ga doen denk ik.. Als jullie tips hebben!?

img_2278

Lotje is heel de middag bij ons om bij te kletsen, en als Morris wakker wordt is het even knuffeltijd met z’n peettante!

img_2282

Na zijn voeding speelt Morris even in zijn Bumba stoeltje.

img_2284

En dan is papa alweer thuis! Weekend!

img_2306

Spelen met Morris vind ik het allerleukste wat er is. Kun je helemaaal niet zien aan dat hoofd hè? Haha.

img_2288

Wij gaan bij papa en mama eten, dus daar wandelen we naartoe.

img_2289

Mama vindt het net zo leuk om voor Morris te shoppen als ik, dus hij wordt weer lekker verwend door zijn opa en oma. Dit vestje met die oortjes op de capuchon staat hem ZO leuk. Gezellig setje!

img_2291

We eten! Pasta met rode pestosaus en biefstukreepjes. Mijn lievelings. Smullen!

img_2297

Als het alweer bijna donker is wandelen we naar huis. Ik moet er echt nog aan wennen dat die lange avonden weer voorbij zijn, maar vind het ook wel iets gezelligs hebben.

img_2311

Het is bedtijd voor Morris! Koen leest een verhaaltje voor. Het is zo’n klassieker dit boekje, en ik vind het zó mooi.

img_2327

Als Morris slaapt kruipen wij op de bank. Kaarsjes aan, filmpje op tv, en verder even helemaal niks. Quality time! We kijken Me Before You. Ik heb het boek ook gelezen en ik vind ‘m mooi. We gaan lekker op tijd naar bed. Morgen weer een dag! Het was geen spannende dag, maar wel een fijne. Lekker rustig aan in en om het huis; het was even nodig na deze week!

We hebben niet per se een heel druk weekend voor de boeg. Morgen – vandaag als dit artikeltje online komt – hebben we in de middag een verjaardag, en gaan we ‘s avonds naar voetbal. Zondag hebben we nog helemaal niks op de planning, dus ik denk dat we dan misschien even naar de meubelboulevard gaan om inspiratie op te doen voor het nieuwe huis, maar dat zien jullie maandag weer!

Ik wens jullie een heel fijn weekend toe. Bedankt voor het lezen! X

 

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • cvdb

  Mag ik vragen waar het vestje met de oortjes van is? Zo leuk!

  • Michelle

   Jaaa hij is leuk hè! En staat zo schattig. Komt van de H&M! Is een setje met een fleece joggingbroekje.

 • Eva

  Fijn weekend!! Mijn zoontje van 11 weken moet niets weten van rammelaars of zijn mobiel in de box, maar die ringen zijn echt een succes bij hem. Zoiets simpel hè haha.

  • Michelle

   Ja geweldig hoe ze zich daarmee kunnen vermaken hè? Ik heb ze nu al overal verspreid!

 • lieke

  Wat leuk weer! Zo heerlijk kneuterig, hou ik van 🙂 Ik smelt echt van die foto’s van Morris, wat een schatje <3
  Toen ik je ontbijt zag dacht ik dat je beschuitjesverslaving over was maar toen kwamen ze later alsnog haha 😉

 • Mathiske

  Oh, dat boek. Ik moest echt huilen als ik die voorlees haha, dus dat heb ik al even niet meer gedaan #sentimenteledoos

  Ik moet die ringen ook nog steeds kopen. Ook handig voor aan de kinderwagen of buggy. Fijn weekend!

 • Isa

  Leuke plog! Dat vestje, te schattig ❤️
  Ik ben zelf trouwens gestopt met het wassen van alle nieuwe kleertjes vanaf maat 62. Ik bleef wassen… Haha. Sommige dingen was ik nog wel steeds eerst even als ze nieuw zijn, zoals rompers. Dat vind ik gewoon een ‘ding’ of zo, omdat dit direct op het huidje zit. Snap je? Nee, ik ook niet, haha 😉

  Verkopen van kleertjes op MP vind ik zelf nooit echt een succes (veel moeite en gedoe). Soms geef ik het weg. Maar via IG of Facebook werkt ook wel! Fijn weekend gewenst. En heel veel plezier bij het op doen van inspiratie voor jullie nieuwe huis, heerlijk! X

 • Margriet

  Hmm lekker kaas met honing en walnoten. En wat een fijn ontspannen dagje. Ik heb niet eens meer een hoes om ons aankleedkussen vanwege alle ongelukjes. Er ligt vaak wel een hydrofiele doek op.

 • Roos

  Leuke plog weer meis. Die foto van jou en Morris op de bank is echt super! Ik had laatst een heel pakket verkocht via mp maar vind het ook echt veel gedoe. Nu heb ik onlangs met een vriendin afgesproken om nu alle mooie kleren van de kinderen te verzamelen en dan met koningsdag op de vrijmarkt te gaan staan. Gezellig en leuk lijkt ons en minder gedoe dan mp.

 • Vanessa

  Hoi Michelle, kijk als je tijd hebt om Stichting Babyspullen. Zij zamelen babykleertjes in en ze geven het aan moeders die het niet breed hebben. Een mooie stichting die ik op het internet heb gevonden. Ik ben van plan om de kleertjes van onze baby aan hen te doneren. Fijn weekend!

 • J.

  Ik wil de spulletjes (vanaf maat 62) wel van je overnemen. Heb sinds een maand ook een lekker manneke thuis. Mocht je interesse hebben, mail me dan maar even. Wat leuk dat Morris al zo kan zitten in die vloerstoel! Enig.

 • J.

  Ik lees nu pas de andere reacties. Doneren is natuurlijk ook een mooi initiatief!

 • Mathiske

  Ik was de kleertjes ook nog steeds. Nu maatje 80, en ben die van mezelf ook maar gaan wassen haha..

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!