PLOG90: WEGWAAIEN

 In Persoonlijk

Goedemorgen deze morgen! Zijn we weer hoor! Voor ik begin met de plog van afgelopen weekend wil ik jullie graag HEEL erg bedanken voor de lieve reacties op de vlog die zaterdag online kwam. Ik vond het zó spannend om ‘m te uploaden, maar ik ben achteraf hartstikke blij dat ik het gewoon gedaan heb. Jullie reageerden massaal heel lief – te vaak om op iedereen persoonlijk te reageren – dus bij deze: bedankt voor jullie superlieve reacties! Ik vraag me trouwens wel af wat voor stem jullie precies bij mij verwacht hadden. Haha. Ik kreeg zóveel reacties over dat ik anders klink dan jullie dachten! Om er ook nog heel even op terug te komen; de vlogs gaan mijn plogs niet vervangen! Ik weet dat er heel veel lezers zijn bij wie mijn plogs favoriet zijn, en lezers die gewoon niet zo houden van video’s (zo eentje ben ik zelf ook) dus de plogs blijven gewoon bestaan. Voor nu denk ik dat ik één keer in de week of misschien eens per twee weken een vlog of een andere video zal uploaden. Even kijken hoe dat in de praktijk uit gaat pakken. Zo. En dan nu weer over tot de orde van de dag. Het weekend zit er weer op! Wij hadden een fijn weekend – word het al saai? Op zaterdag waren we even onderweg voor ons nieuwe huis, gingen we lunchen met goede vrienden en maakten we ‘s avonds kennis met de nieuwe pup van Wendy en Bella. Zondag moest ik aan het werk en waaiden we ‘s middags weg op het voetbalveld. Kijk je weer mee?

img_4061

Ik blijf me verbazen over Morris zijn ogen en wimpertjes als hij bij mij ligt te drinken. Goedemorgen kleine vriend.

img_4065

Lekker spelen in pyjama. Alles mag op zaterdag. Deze pyjama is groot favoriet; hij gaat de was in en metéén weer aan. Het broekje komt van de Wibra en de romper is van Hema.

img_4066

Ontbijten met een fruithapje! Het is weekend, en Koen en Morris hebben wat schade in te halen samen. Koen geeft Morris zijn hapjes. Even een momentje voor hun tweetjes!

img_4068

We ontbijten met broodjes ham/kaas en kijken wat voetbal. Morris slaapt lekker; die doet ineens súperlange ochtenddutjes!

img_4071

Aangekleed en wel!

img_4072

Morris en ik zijn matchy vandaag. Spijkerbroekje met een wit overhemd. Mijn kind met kraagjes.. Smelt.

img_4073

Mijn mannen<3. Klaar om te gaan! Pel aanschouwt het tafereel vanaf een afstandje. Haha.

img_4076

Ik zet mijn vlog live en deel deze foto op Instagram. In de vlog zie je hoe Mees deze maakte. Ik vind ‘m zo mooi. Dat koppie..

img_4077

We zijn onderweg!

img_4081

We zijn bij een vriend van papa die timmerman is en heel veel dingetjes in ons huis gaat maken. We spreken even iets door over de keuken.

img_4083

Als we het een en ander hebben doorgenomen gaan we weer terug naar Uden. We hebben namelijk afgesproken voor de lunch met Miek en Tom. Ik weet niet of ik dat al ooit verteld heb, maar Mieke en ik kennen elkaar al vanaf onze geboorte – zij is 10 dagen jonger dan ik ben – omdat onze ouders vrienden zijn en we zijn al ons hele leven vriendinnen. Nu vinden onze mannen elkaar óók heel leuk en zijn we dus met z’n vieren. Blijft bijzonder om iemand gewoon letterlijk je hele leven al te kennen.

img_4086

Ik lunch met een bagel met carpaccio, filet en truffelmayo. LEKKER. Oh en over die truffelmayo: ik heb laatst de verse van de Appie geprobeerd en die was ook echt súperlekker! Tipje dus.

img_4087

Toetje! Een gebakje van De Rouw; de aller- aller- allerlekkerste.

img_4089

Morris doet ondertussen lekker een tukje in de kinderwagen.

img_4090

En wij nemen er nog een wijntje op. Proost!

img_4094

Als we weer thuis zijn komen mijn schoonouders even op de koffie. Morris wordt natuurlijk uitgebreid geknuffeld door zijn opa en oma.

img_4099

Avondeten met oma! Rijst met pompoen vandaag. Hij weet niet wat ‘m overkomt; zó lekker vindt ie het. Bakje is binnen no-time leeg.

img_4103

Wen appt dat ze thuis is met de nieuwe pup, dus wij gaan meteen even kijken, en moet je dit nou toch zien.. Het is zó’n klein wolletje. Een Australische Labradoodle, net 8 weken oud.

img_4107

Het eten is net klaar, wij hebben nog niet gegeten en Wen heeft een extra grote portie gekookt.. 1 + 1 +1 = ? Juist. Wij blijven gezellig eten!

img_4108

We drinken nog een wijntje, en als het tijd is voor Morris’ laatste voeding gaan we naar huis. Bedtijd! Ik vind de wand in Wendy haar toilet zo gezellig. Haha. Maar echt; dit is toch leuk zo? ‘Droom de wereld aan je voeten, maak waar wat wenst in jou’.

img_4110

Ik geef Morris zijn laatste voeding en we brengen hem samen naar bed. Dan kruipen wij op de bank en  gaan lekker op tijd naar bed.

img_4109

Het is zondag! Wij hebben een hele slechte nacht gehad. Morris is een beetje verkouden, en zodra hij op z’n ruggetje ligt krijgt hij af en toe bijna geen lucht en maakt ie hele enge geluiden. Ik doe geen oog dicht en loop wel vijf keer op en neer naar z’n kamer om te kijken of alles wel goed gaat. Hij slaapt er superonrustig door en ik vind het zo sneu voor hem. Op een gegeven moment vind ik het wel gezegend en leg ik hem lekker tussen ons in. Fijn.

 img_4111

Zoek de verschillen: gisterochtend maakte ik preciés zo’n foto! Haha. Fruithap!

img_4112

Yoghurt met lijnzaad en havermout. Ik vind dit zo lekker. En het vult als ‘n malle.

img_4115

Ik heb een afspraak bij een klant, dus daar ben ik in de ochtend! Gaat ook op zondag gewoon door.

img_4116

DIT WEEEER JONGENS! Ik ben hier niet voor gemaakt. Het regent en het waait echt belachelijk hard.

img_4117

Als ik terug ben maakt Koen een pistoletje met filet, truffelmayo en een gekookt eitje voor ons.

img_4119

Mijn vriendje is weer wakker dus ik kleed hem aan. Hij is niet helemaal fit vandaag.

img_4123

Papa en mama wippen even binnen om met Morris te knuffelen..

img_4125

En dan valt hij zo bij papa in slaap. Hoe aandoenlijk..

img_4126

Wij wandelen naar Udi! Ik heb dit aan vandaag.

img_4129

Robin staat in de basis, dus dat maakt het extra leuk om te kijken. Alhoewel.. Het is echt héél slecht vandaag.

img_4130

Gelukkig heb ik goed gezelschap. Die heeft het ook naar z’n zin, zie je;)?!

img_4131

Oooooh ja hoor. Het mag weer!

img_4152

We waaien weg.

img_4154

Na de wedstrijd zijn we nog heel even in de kantine. Morris knuffelt met zijn grote vriend.

img_4156

En dan wandelen we weer naar huis!

img_4157

Etenstijd!

img_4158

Ik zie nog net hoe Feyenoord de 2-0 en 3-0 scoort tegen PEC. Goeie zondag.

img_4160

Ik ga weer aan het werk. Moet nog wat afmaken! Niet gezellig op zondagavond, maar als ik even gas geef is het zo gepiept.

img_4162

Morrisje chillt lekker in zijn pyjama op de bank.

img_4163

En wij eten restjes lasagne!

img_4166

Deze arme hummel valt nog voor zijn laatste voeding op mijn arm in slaap. Ik vind het zo sneu dat ie niet helemaal fit is vandaag. Is voor het eerst!

img_4165

Ik maak hem wakker om te drinken, en daarna brengen we hem samen naar bed. Hij is binnen één minuut vertrokken. Nu maar hopen dat hij vannacht wat meer lucht heeft. We gaan op de bank, kijken nog wat tv, ik zet dit plogje in elkaar en dan zit het weekend er weer op. Wat is dat toch dat die dagen altijd in een zucht voorbij lijken te zijn?

Komende week is de agenda nog redelijk leeg, en dat vind ik eigenlijk wel fijn! Er moet natuurlijk gewoon gewerkt worden en het weekend zal weer in het teken staan van het nieuwe huis. Nog maar 2,5e week..

Nogmaals bedankt voor alle jullie lieve reacties op de eerste vlog, voor nu bedankt voor het lezen, en ik wens jullie een hele fijne week toe!

 

Recommended Posts
Showing 15 comments
 • Loes Johanna

  Wat een leuke foto’s weer! En echt heel schattig hoe Morris bij zijn opa in slaap is gevallen. <3

 • Lieve

  Leuke plog weer. Arme Morris met zijn verkoudheid! Je kunt zijn matrasje iets schuin leggen door een handdoek onder het hoofdeinde te leggen, dat ligt vaak wat prettiger als ze verkouden zijn. En een gesneden ui in de kamer helpt om de luchtwegen open te houden (en ruikt heeeeerlijk, NOT!). Of een beetje Luuf op zijn borstje/rug smeren (soort Vaporub voor kinderen). En het allerbelangrijkste: heel veel knuffelen. Maar dat doen jullie helemaal goed! Fijne week, xxx

  • Emily

   Wilde precies het zelfde sturen 😉 maar dat werkt echt vooral een ui… je gaat je zeker afvragen stink ik nou zo,.. maar das de ui haha!

 • Wat sneu dat Moois O verkouden is. Hier is Emily steeds verkouden. Haar hoofdeind staat altijd een stukje omhoog. Ik leg er een opgerolde handdoek onder. En smeer haar in met Luuf. Maar goed, die tip zal je al wel weten al dan niet al 100x gekregen hebben. De tijd vliegt zo! Voor we het weten is het december..

 • Sascha

  Hi Michelle,

  Ik vond je vlog ook superleuk, had hetzelfde met je stem als veel anderen. Ik denk omdat je heel lief en zacht schrijft, ik je stem ook hoger had verwacht, blijkbaar werkt dat onbewust zo. Wel dacht ik dat je een zachte G zou hebben en dat was idd het geval. Leuke plog ook weer.

  Fijne week!

 • Jessica

  Wat een schatje die puppy! Zo lief!

 • Jolene

  Heb je al geprobeert met een zoutoplossing neusspray en een neuspeertje ze neusje uit te zuigen? Dat helpt dan bij mijn zoontje. En natuurlijk die ui.

 • Simone

  Ahh,beterschap met Morris:)

  Ik had het bij je vlog ook al gereageerd,had een hogere stem verwacht met een echt Brabants accent.

 • Agnheta

  Leuke foto’s weer 🙂

  Haha voor wat betreft je stem… Ik had een wat “bekaktere” variant verwacht. Ik vind je redelijk netjes wat op het tuttige af, had denk ik een wat hogere stem bij je verwacht. Je stem is dus wat lager qua toonhoogte 🙂
  Heel grappig dat je in je hoofd dus een heel beeld maakt van iemand compleet met stem 😉

 • Roos

  een plog vol lieve foto’s ! Ik vind Morris er zo super knuffelbaar uit zien, gauw weer eens knuffelen ! Liefs x

 • Mixed Moodboard

  Ah arme Morris, beterschap voor hem! Jouw laarsjes die je draagt bij het voetbal (de foto van jou met de kinderwagen), waar zijn die van? Zoooo leuk! En zeker blijven ploggen, vind ik net zo leuk als je vlog!

  Liefs,
  Shalane

 • Isa

  Arme Morris.. Hopelijk voelt hij zich nu beter. Wel heel lief hoe hij bij zijn opa in slaap is gevallen. Ondanks dat jullie mannetje niet helemaal fit is, ziet het er toch weer uit als een gezellig weekendje!

 • Nicole

  Hahaha wat grappig om te lezen dat iedereen je stem anders bedacht
  Had ik ook maar had m al gehoord op je trouwfilm.

  Vraagje. In de woonkamer naast de deur is dat een grijze kast of heb je daar planken. Staan letters en foto’s op. Zo leuk.

  Succes met shoppen voor jullie huis.

 • Lieke - Life As Lieke

  Wat leuk weer! Die muur in het toilet is inderdaad tof! Ooh ik heb nu zo`n zin in file! Zoek het verschil, ehhh Morris zat bij de eerste foto rechterop 😉 Leuke outfits had je aan trouwens! 🙂

 • Mandy

  Leuke plog weer! Vrolijk ventje is Morris, met een lekkere bolle toet! Sneu dat hij niet helemaal fit is, hopelijk snel weer beter!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!