Q&A: STEL JE VRAAG!

 In Blog, Moederschap, Persoonlijk, Zwangerschap

Het is inmiddels alweer een maand of ACHT(!) geleden dat ik voor het eerst en ook meteen voor het laatst een Q&A deed. Ja, ik schrok me ook het leplazerus van hoe ver dat alweer achter ons ligt. Typisch gevalletje één keer en nooit meer zou je denken hè, terwijl ik het juist hartstikke leuk vond. Toentertijd was Morris een paar maanden oud, en nu wordt hij bijna 1! Ondertussen zijn we ook nog ‘even’ verhuisd, en ben ik gewoon alweer in verwachting van baby 2.. Sterker nog; we zijn zo goed als op de helft! Het perfecte moment voor een nieuw vragenmomentje dacht ik zo! Dus, heb jij een vraag aan mij? Over mijn tweede zwangerschap of welk random ander onderwerp dan ook? Schroom niet en stel hem vooral in de comments hieronder, via Instagram – michelle_bollen – of via de mail als je dat fijner vindt – michelle@bijzonderkleinwonder.nl. Dan ga ik ze volgende week allemaal beantwoorden! Ik ben benieuwd naar jullie vragen!

 

Recommended Posts
Showing 8 comments
 • Claudia

  Waar ik wel benieuwd naar ben:
  1. Hoe combineer je je werk, huishouden, sociaal leven en straks twee kinderen? Ik vind het met eentje soms best lastig!
  2. Hoe verschilt deze zwangerschap van je zwangerschap met Morris?
  3. Wat heb je gepland voor Morris zijn eerste verjaardag?
  4. Wat zijn je favoriete kledingwinkels voor jezelf en de jongens?

 • Jana

  Hebben jullie al een naam voor dat jongetje in jouw buik? Zal je opnieuw thuis bevallen (indien mogelijk)? Kijk je anders naar de bevalling en eerste maanden nu je weet wat het allemaal inhoudt? Hoe deel jij jouw tijd zo efficiënt mogelijk in als mama met een job en een huishouden? Heb je veel nood aan me-time en wat is dat dan voor jou?

 • Janneke

  Misschien niet echt q&a, maar:
  Krijgen we nog een rondleiding door je huis?
  Shoplog voor de baby?
  Doe je nog een blogje met zwangeroutfits?

  En een tip, ik zie je vaak dweilen, waarom heb je geen stoommop? Echt heel handig!!

 • Meaghan

  Hoi Michelle,

  Hierbij wat vragen voor jou:

  – Waar koop jij het liefste kleding voor jezelf?
  – Welke make-up merken gebruik jij graag?
  – Waar kijk je het meest naar uit als je straks twee kinderen hebt?
  – Wil je in de toekomst nog meer kinderen? Zo ja, hoe veel wil je er nog?
  – Welke bloggers volg jij zelf?

  P.S. Jouw blog is echt heel erg leuk om te lezen. Je schrijft echt zo fijn en ik hou er van om je plogs te bekijken!
  Liefs!

 • Kim

  Ik ben benieuwd of jullie de zogenaamde “sprongetjes” merken bij Morris en of hij al last heeft van verlatingsangst/éénkennigheid? En hoe jullie daar zo’n beetje mee omgaan natuurlijk 🙂 We gaan nu met ons zoontje van 9,5 maand door een fase van verlatingsangst – snoeihard brullen als je de kamer verlaat – en dat kan best heftig zijn!

 • Emily

  Zag hem inderdaad voorbij komen maar hoe regel jij alles met die kleine in de zin van “time management”
  want jij doet ZOOOO VEEEL en dan denk ik soms HOE DAN? Misschien kan ik er wat van leren 😉
  werk, huishouden, vrienden, jezelf leuk aankleden optutten, winkelen, bloggen en dat met 1 dag vrij (toch?)
  ben benieuwd 😉

 • Hofje.nr.12

  Kan jij je voorstellen dat je een postnatale depressie zou hebben gehad na je bevalling?
  Hoe kijk jij hier tegen aan?

 • Larissa

  Wanneer wist jij eigenlijk dat je klaar was voor kids?
  Verder vraag ik mij af hoe het is om je werk met een baby te combineren.
  Vond je het bloggen in het begin eng om te doen?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!