Goedemorgen lieve allemaal! Nieuwe week, nieuwe vrijdag en een nieuwe vlog! Afgelopen woensdag gingen de boys en ik met een vriendinnetje en haar dochter voor de allereerste keer naar een krijspaleis. Toch wel een hoogtepuntje voor in de boeken hoor deze. Ik filmde ons ochtendritueel, de dikke verkering tussen Morris en Nova, maar ook de rest van de dag, die in het teken stond van wat werken, koken en familiedingen met z’n viertjes. Koen was ‘s avonds thuis, dus we deden samen de jongens in bad en naar bed. Een typische #momlife woensdag, én eentje waar ik als ‘n malle van genoot.

Veel kijkplezier!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dankjewel voor het kijken!

Showing 4 comments
 • Irini
  Beantwoorden

  Superleuk! Wat een lieve kindjes allemaal <3
  Ik mis wel het oude muziekje haha, vond dat zó goed passen!

 • Lin
  Beantwoorden

  Wat doe je allemaal op die bruscettas?

 • Rosanne
  Beantwoorden

  Dat beeld van jullie vier op bed, een boekje lezen voor het slapen gaan: ik haat de uitdrukking, maar echt #goals

 • Janny
  Beantwoorden

  Wat een leuke vlog.. heb ‘m met plezier gekeken…

Leave a Comment