Goedemorgen lieve allemaal. Allereerst HEEL erg dankjewel voor alle lieve, enthousiaste reacties, persoonlijke berichtjes en e-mailtjes naar aanleiding van ons nieuwtje van gisteren! Dat doet me zó onwijs goed:)! Vandaag is het weer ‘gewoon’ tijd voor een nieuwe vlog! Afgelopen woensdag was mijn vrije dag. Omdat ik dinsdag wat uren minder kon maken moest ik woensdagochtend toch nog even aan het werk. Helemaal oké! Verder kregen we bezoek van Anne met haar kindjes die even wat kleertjes voor Morris kwam brengen, van mijn nichtje Steffie die thee kwam drinken en bij kwam kletsen, van de schoonmaakman die onze bank kwam reinigen én van Robin en Mees die even binnenwipten omdat er wat spulletjes binnenkwamen voor de shop. Voor het eten reden we naar de verjaardag van mijn schoonpaps. Een bomvolle dag, maar wél een nuttige en vooral ook een heel leuke!

Veel kijkplezier!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dankjewel voor het kijken!

Showing 2 comments
  • Petra
    Beantwoorden

    Leuke vlog! Is er voor al die mooie spulletjes die je schoonmoeder maakt ook geen plek in de webshop? Ziet er allemaal zo perfect uit!

  • Rachelle
    Beantwoorden

    Weer een leuke vlog! Wordt altijd weer blij van jullie! Gezellige mensen!

Leave a Comment