VLOG55: BEHANG UITZOEKEN & FAVORIETE BABYPAKJES

Leuk dat je er weer bent voor een nieuwe weekvlog! Vrijdag vlogdag gaat lekker hoor jongens. We houden ‘m er echt in! In deze vlog wordt er uiteraard weer heel veel geklust. Ons leven staat echt in het teken van weinig anders dan de verbouwing op dit moment. We zoeken het behang uit en maken definitieve keuzes en we krijgen een fikse tegenslag met betrekking tot de vloer. Helemaal irritant. Maar ook in deze video: ik praat je bij over wanneer ik met zwangerschapsverlof ga, laat je items op de wishlist voor de baby zien, deel de favoriete pakjes die ik al voor haar gekocht heb of gekregen van vrienden en familie, we hebben het over panty’s tijdens de zwangerschap, en nog veel meer. Kijk mee:)!

Dankjewel voor het kijken en tot de volgende!

Neem contact met mij op!

Ik ben er momenteel even niet. Stuur me een berichtje en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug!

Not readable? Change text. captcha txt
error: Content is protected!