Goede vrijdagmorgen allemaal! Op het moment dat dit vlogje online komt ben ik precies 38 weken zwanger. Vorige week besloot ik onze vrijdag met z’n tweetjes weer eens te vloggen. Het was geen spannende dag – de dagen zijn nou eenmaal niet zo spannend meer op het moment – maar wel een hele fijne! Echt nog even qualitytime met Morris voor broertje er is. We speelden lekker thuis, stonden als verrassing op de stoep toen Robin en Meesje thuiskwamen van vakantie, we aten met z’n allen bij ons en Morris werd weer verwend door z’n oom en tante!

Veel kijkplezier!

#

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dankjewel voor het kijken!

Showing 7 comments
 • Anouk
  Beantwoorden

  Wat een leuke vlog! Ik volg je nog niet heel lang, maar kijk sindsdien met veel plezier. Vooral omdat mijn zoontje van 3 mei 2016 is en ik nu op 6 september uitgerekend ben van zijn broertje :). Vind het zo bijzonder en leuk om te zien hoe jij in precies dezelfde fase zit! En kleine Morris ook. Succes met de laatste loodjes 🙂

  • bijzonderkleinwonder
   Beantwoorden

   Thanks Anouk! Wat superleuk om te horen. En hoe bizar joh; dat is gewoon twee keer bijna exact tegelijk uitgerekend, en dan óók nog van twee jongens! Jij ook succes met de laatste loodjes! Geniet er nog even van, en voor straks heel veel geluk met je gezin!

 • Isa
  Beantwoorden

  Ahh, zo’n leuke vlog weer:)! En vandaag gewoon 38 weken, super. Fijn weekend met z’n drieën, misschien wel vieren… Spannend!

 • Aline
  Beantwoorden

  Leuk! Wat fijn dat je de 38 weken ook alweer hebt aangetikt. Ben heel benieuwd wanneer broertje komt. Fijn weekend!

 • Mieke
  Beantwoorden

  Hi Michelle,

  Ik heb een tijdje niet meer gereageerd maar dit mag even gezegd worden: je straalt zoveel positiviteit uit! Heel mooi om te zien. Heel veel succes met de allerlaatste loodjes!

  Liefs

 • Leonie
  Beantwoorden

  He Michelle,

  Heb je het receptje met de woknoodles en gamba’s voor mij? Zag er zo lekker uit!

 • El
  Beantwoorden

  Wat ontzettend leuk dat je nog een vlog hebt gemaakt zo vlak voor je bevalling. Ik heb er weer met veel plezier naar gekeken. En nu maar wachten op de komst van de kleine man Spannend hoor!

Leave a Comment