WEEKVLOG20: HIER BEN IK OPGEGROEID!

Goedemorgen! Gezellig dat je er weer bent voor een nieuwe weekvlog! Voor de verandering een keer een recente; ook wel eens leuk;p. In deze video zie je de week van woensdag 6 februari tot en met woensdag 13 februari. Werkdagen, blokkie om met de hond, filmen met Willemijn en Martine in Groningen, een tripje down memorylane met de kindjes, een zaterdag met vrienden, ja nee en misschien, en onderonsjes met mama. Oh en aan het eind van de vlogweek kreeg ik ook nog even de schrik van mijn leven.. Hoop dat je hem weer leuk vindt! Veel kijkplezier.

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dan zie je het iedere keer meteen als er een nieuwe video online staat:)! Dankjewel voor het kijken!

Showing 5 comments
 • Mireille

  Hai schat je datum klopt denk ik noet

 • Mar

  Hij was weer gezellig en super leuk om te kijken!
  Alleen dat vloggen met een snoepje in je mond is voor mij niet te doen met m’n misofonie

 • Judith

  Wat is je moeder toch een leuke vrouw! Wil zij niet een keer een vlog maken?! 😉

 • Denise

  Ik kan wel om 2 dingen huilen. Morris die zegt; Ik hou van jou. Smelt ! wat een lieverd ! En zo zielig om te zien dat ze ziek waren.
  Ps: je moeder is zooo leuk !

Neem contact met mij op!

Ik ben er momenteel even niet. Stuur me een berichtje en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug!

Not readable? Change text. captcha txt
error: Content is protected!