Hoi! Leuk dat je er weer bent voor een nieuwe weekvlog. In deze vlog zie je de – ruime – week van donderdag 14 februari tot en met vrijdag 22 februari. Een week met heel veel leuke dingen. We zijn nog steeds snotverkouden, gaan voor de eerste keer naar de Pronkzitting en Morris voor het eerst naar de peuterspeelzaal, ik heb leuke afspraken, er wordt gewoon gewerkt, Koen en ik zijn zeven jaar samen en ik bezoek de Negenmaandenbeurs. Een lekker productieve week wel, en ik heb ‘m vastgelegd. Kijk mee:)!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dan zie je het iedere keer meteen als er een nieuwe video online staat:)! Dankjewel voor het kijken!

Showing 3 comments
 • Anne
  Beantwoorden

  Dag Michelle,

  Je vlogt echt supergezellig. Ga zo door! Alleen… Zou je een beetje op je taalgebruik willen letten?

  • bijzonderkleinwonder
   Beantwoorden

   Hi Anne! Dankjewel! Haha dat doe ik al hoor, maar er glipt wel eens wat tussen door.. niet zo handig, maar ben ook niet perfect! Ga er extra op letten.

 • Sanne
  Beantwoorden

  Je taalgebruik is juist super leuk! Kijk altijd graag naar je vlogs! Prachtig gezin zijn jullie!

Leave a Comment