WEEKVLOG34: AMSTERDAM & MOEKEMODUS AAN

 In Vlogs

Hoi! Een weekje vertraagd omdat ik er eerder niet aan toekwam te editen: weekvlog 34! Om het weekend mee te beginnen. In deze vlog zie je de week van 27 juni tot en met 3 juli. Ik ga eten in Amsterdam met Faye, we houden een spontane BBQ met Robin, Mees, Tina en de boys bij ons in de tuin, we gaan een weekend naar Amsterdam met Miek en Tom waar Lot en Flip ook aansluiten, mijn dreumes vindt mij niet lief omdat hij ‘s ochtends geen ijs krijgt, er wordt gewoon gewerkt én ik ga naar Bella haar eindmusical. Een leuke week was het; ik hoop dat de vlog ook leuk is om te kijken. Ik keek ‘m terug en realiseerde me dat hij in ieder geval heel ‘echt’ is; ik ben geen gecensureerde versie van mezelf. Hoop dat jullie dat zien:)! Ik wens je voor straks een fijn weekend, en voor nu veel kijkplezier!

Dankjewel voor het kijken en vergeet je vooral niet te abonneren om mijn video’s altijd als eerste te kunnen zien!

Recommended Posts
Comments
  • Eliene

    Geweldige video weer, Ik moet altijd zo om je lachen! Geweldige humor & gewoon zoals je bent! Kijk altijd uit naar vlogs! Fijn weekend! 🙂

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!