WEEKVLOG38: ZEE & B IS TWEE

 In Video, Vlogs

Helemaal anders dan jullie van mij gewend zijn, maar vandaag ben ik er weer met de nieuwe weekvlog. Ik liep steeds een beetje achter, door de vakantievlogs, maar nu ben ik weer helemaal bij. En dat voelt heel chill. In deze vlog zie je vanalles wat, verspreid over de periode van 23 augustus tot 8 september. Een weekend zee met vrienden, het verjaardagsfeestje van Benjamin, een werkweek, struggles met de beugel en als afsluiter weer een festival! Veel kijkplezier:)!

*Deze video bevat gesponsorde content.

Dankjewel voor het kijken! Vergeet je je niet te abonneren? Voor nu een fijne avond; ik ben er morgenvroeg weer met de weekendplog!

Recommended Posts
Comments
  • Lisette

    Tot wanneer is die kortingscode bij Albelli geldig? 🙂
    (Dan weet ik tot wanneer ik de tijd heb om een fotoboek te maken haha)

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!