WEEKVLOG41: DE SPEELKAMER IS BIJNA AF!

 In Video, Vlogs

Welkom bij weer een nieuwe weekvlog! Heel leuk dat je er gewoon weer bent voor deze video. We hebben de smaak te pakken; voor mijn gevoel zit ik er wel weer aardig in en heb ik ook wel een fijne balans in wat ik wel en niet laat zien. In deze vlog neem ik je mee, de (anderhalve) week van 15.11 t/m 24.11. De kinderen mogen voor het eerst hun schoentje zetten, we gaan naar de intocht met mijn schoonfamilie, de grote kast in de speelkamer wordt gemaakt, en het is Black Week deze week, dus er zitten wat meer gesponsorde stukjes in dan je van me gewend bent. Wél met alleen maar leuke producten, zoals mijn nieuwe favoriete sportoutfitje. Voor de linkjes moet je vooral even doorklikken naar Youtube: ze staan allemaal in de beschrijving van de video. Kijk vooral mee:)!

Dankjewel voor het kijken, en zoals altijd ook vandaag weer: heel graag tot de volgende.

 

 

 

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!