WEEKVLOG40: KEUKENTOUR & OFF-DAY

We zijn er weer met een nieuwe weekvlog! Je ziet onze dagen van 1/11 tot 11/11. Een beetje van alles, deze week. Bella komt bij ons chillen, we gaan naar de verjaardag van Bram in Den Bosch, we kopen nieuw servies en delen de complete keuken opnieuw in, er wordt gewerkt, en ik heb een jankdag, want die zitten er ook wel eens bij: ‘gewoon’ het normale leven! Veel kijkplezier!

Vergeet je je niet te abonneren? Dan blijf je standaard op de hoogte van nieuwe video’s. Dankjewel voor het kijken en tot de volgende:)!

Showing 4 comments
  • Manon

    Hier ook een Bauknecht oven, en ook in één RUK. Ben dus niet alleen hihi.

  • Linda

    Heerlijke vlog weer.. Echt genieten dat inkijkje in jullie leven

  • Judith

    Het servies is volgende week vrijdag in de actie hoorde ik vandaag! Als je het bonnetje nog hebt krijg je verschil terug, ik heb dat servies namelijk ook gekocht!

Neem contact met mij op!

Ik ben er momenteel even niet. Stuur me een berichtje en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug!

Not readable? Change text. captcha txt
error: Content is protected!