MIJN VERLANGLIJSTJE VOOR SINTERKLAAS

 In Persoonlijk

Ik ben 23, geloof al lang niet meer en ben ondertussen toch ook wel gecharmeerd van kerst – ik behoorde tot voor kort tot de impopulaire groep die daar eigenlijk niet zo veel mee heeft – maar toch blijft Sinterklaas één van mijn favoriete momenten van het jaar. Ik vind het zo’n gezellig kinderfeest, dat ik ook oprecht verdrietig kan worden van alle nare ophef in het nieuws de afgelopen jaren. Wat je mening ook mag zijn; het zou toch vooral om al die kleine kruimels moeten gaan die al wéken van tevoren bezig zijn met het moment supreme? Die hun schoentje zetten, hele Intertoys cadeauboeken uit elkaar trekken en kneiters van verlanglijstjes maken?

Afijn, nu ik zelf moeder ben heeft Sinterklaas weer een extra lading gekregen. Morris is nog te klein om te snappen wat het allemaal inhoudt, maar ik verheug me nu al op het moment dat hij ‘s ochtends in zijn pyjamaatje komt kijken of Sinterklaas iets in zijn schoen gestopt heeft. Wij doen zelf nog steeds aan Sinterklaas, en dus heb ik ook dit jaar weer een verlanglijstje gemaakt. Hele grote wensen heb ik niet, maar ach; dromen mag, toch?! Het viel me trouwens op dat het nog verdomd lastig is een verlanglijstje voor jezelf te maken als je eenmaal een baby hebt. Ben ik bezig met wat er op míjn verlanglijstje moet, denk ik eerst aan leuke voorleesboekjes, een fijne sjaal en wantjes, en mooie houten blokken. Maargoed, Morris heeft zijn eigen lijstje, dus nu even voor mezelf! Kijk vooral verder om te zien wat ik in 2016 aan Sinterklaas heb gevraagd!

blender

Helemaal bovenaan mijn lijstje staat een blender. Als ik één ding zou mogen kiezen wat ik het állerliefste wil, zou het toch echt deze wel zijn. Jullie weten inmiddels een beetje hoe vaak ik soep maak, en mijn blender is ondertussen echt onmisbaar geworden, alleen is die van ons dus echt aan het eind van z’n Latijntje. Ik kon er al geen kleine hoeveelheden meer mee fijnmaken, maar als ik er nu soep mee maak loopt het water er aan de achterkant uit. Wel heeel langzaam, dus als ik snel ben gaat het allemaal prima, maar echt ideaal is het natuurlijk niet. Tijd voor een nieuwe dus. Deze van Philips heb ik al vaker getest bij Lotje en vind ik superfijn. 900 Watt, dus lekker sterk, en gewoon een goed apparaat! Hij kost rond de €100,00, dus echt goedkoop is ie niet, maar gezien het feit dat ik hem bijna dagelijks gebruik vind ik ‘m dat wel echt waard.

badjas

Verlanglijstjes zijn voor mij niet compleet zonder lekkere badjas. Ik draag mijn badjassen héél vaak, sowieso iedere ochtend, en ‘s avonds op de bank ook heel vaak, en mijn witte is weer aan vervanging toe. Dat is het grote nadeel aan een witte badjassen; op den duur, na heel veel dragen, worden ze gewoon een beetje smoezelig. Van een fijne nieuwe zou ik dus vrolijk worden. Deze kost €39,99 bij Hunkemöller; vind ‘m erg mooi!

philosophy

Ik vind dit het allerfijnste lippenspul wat er is. Sowieso ben ik dol op Philosophy en dan vooral op hun Purity lijn! Deze balsem heb ik al eens eerder voor Sinterklaas gekregen en heb ik helemaal opgemaakt. Natuurlijk kun je het ook gewoon doen met een Labello’tje, maar als je dan mag kiézen ga ik echt voor deze! Kost rond de €18,00.

judas

Ik denk dat Sinterklaas deze op behoorlijk wat lijstjes tegen gaat komen, en ook hier staat ie er op hoor. Koen en ik willen deze allebei lezen! Ik heb me jaren geleden, toen mijn infobesitas z’n toppunt bereikte, tot in den treure verdiept in de hele Holleederkwestie, dus ik ben zó benieuwd naar dit boek! Kost €22,50.

uggs

Dit verlanglijstje is er één om mijn truttige imago nog even lekker aan te dikken hoor jongens. Haha. Maar ik ben er dus zo een die thuis altijd sloffen aan heeft. Nu zijn dat al járen, zes om precies te zijn, mijn gewone Uggs, maar ik zou ze zo graag vervangen voor ‘echte’ sloffen. Wel weer van Ugg, want oh wat zitten die dingen lekker. Deze staan al een paar jaar op mijn lijstje, maar omdat ze zo prijzig zijn voor een paar sloffen – ruim honderd euro – zijn ze er tot nu toe nooit gekomen. Misschien dit jaar dan maar? En anders zet ik ze er volgend jaar gewoon weer op;).

minitials

Eentje in de categorie ‘gaat niet gebeuren maar oh zo mooi’ is dit Minitials kettinkje. Deze ketting in het witgoud, met een M voor Morris – duhh – vind ik echt prachtig. Bijna 300 euro kost ie, dus niet even een dingetje wat je zomaar aanschaft, maar daarom niet minder mooi. En je moet iets te wensen houden toch?

theedoeken

We gaan nog even door op de burgerlijke tour: ook op mijn lijstje staan nieuwe theedoeken! De theedoeken die ik heb zijn inmiddels 3,5 jaar oud en toch echt wel aan vervanging toe, maar ik ben gewoon te zeikerig om nieuwe te kopen. Een paar mooie in m’n schoen zou dus wel leuk zijn, vooral met het oog op de nieuwe keuken straks!

rituals

Ik vind de geurkaarsen van Rituals ZO. LEKKER. Nu het kaarsentijdperk weer is aangebroken branden ze hier iedere avond, en ik vind het leuk om af en toe eens een echt mooie én lekker geurende kaars te kunnen branden. Ik heb nog een kaars van Rituals uit de limited edition collectie van het voorjaar geloof ik, en die begint langzaam op te raken. Dit zou dus een fijne vervanger zijn. Kost rond de €18,00, wat niet goedkoop is voor een geurkaars, maar ook weer niet zo prijzig als de kaarsen van bijvoorbeeld Diptyque. Een beetje de gulden middenweg dus wat mooie kaarsen betreft. Like!

blond

Een paar nieuwe Blond ontbijtbordjes staan ook op mijn lijstje. Ik ben dus eigenlijk helemaal niet van het drukke servies, de logica ontbreekt hier compleet, maar ik word nog steeds heel vrolijk van mijn setje Blond mokken en ontbijtbordjes. Nu is vorige week één van die twee bordjes kapot gesprongen toen ik even iets opwarmde in de magnetron, hoe dat kan weet ik nog steeds niet, maar ik hoorde een harde knal en trof dat bord in duizend stukjes aan. Een paar nieuwe bordjes zou dus zeker welkom zijn:). Ze kosten rond de acht euro per stuk.

En dan was dat mijn verlanglijstje voor dit jaar! Allemaal geen noodzakelijke dingen, maar dat hoeft ook niet op een verlanglijstje toch? Het zijn stuk voor stuk dingetjes waar ik heel blij van word!

Ik ben benieuwd: wat staat er op jullie lijstje? Hebben jullie grote wensen? Bedankt voor het lezen!

 

Recommended Posts
Showing 8 comments
 • Loes Johanna

  Leuke wensen! De pantoffels en badjas zien er echt heerlijk uit, haha. Ik wil straks ook heel graag een Minitials ketting met de letter van onze dochter haar naam, maar die moet nog even wachten tot ze geboren is. 😉

 • Evelien

  Leuk lijstje! Die badjas ziet er ook heerlijk uit. Heb zelf ook een witte, is inderdaad gauw smoezelig haha.
  Wij hebben onze blender vervangen door een staafmixer. Vinden wij persoonlijk handiger. Scheelt ook weer ruimte op het aanrecht en is makkelijk schoon te maken.

  Die lippenbalsem op je lijstje, heb jij die zelf altijd op?

  Ik zou graag een horloge van Cluse willen.. goudkleurig.
  Zat ook te denken aan een gellak-kit, maar laatst geprobeerd bij een vriendin en twijfel toch een beetje..
  Ben in januari jarig, dus is meer daarvoor ;-).

  Sinterklaas vieren we niet meer en met kerst kopen we wat kleins… leuk om weer over na te denken!

  Liefs Eef

 • Roos

  Wat een leuk lijstje. Die ketting vind ik echt super mooi! Iets wat ik altijd vraag voor mijn verjaardag of kerst is een mooie bh. Ik ben gek op mooie niet te betalen lingerie. Omdat ik het nogal wat vind om zomaar 120 euro aan een bh uit te geven zijn dit mijn meest favoriete cadeaus! Verder heb ik, behalve een luchtje ofzo, nooit iets te wensen. Ik koop gewoon wat ik nodig heb en dat is eigenlijk best raar.

 • Natascha

  Die UGG sloffen zijn geweldig, ik zou zeggen: als je ze niet krijgt echt zelf gaan kopen! Die dingen zitten goddelijk, ik heb ze vorig jaar voor kerst gehad en nog steeds mooi en sterk van kwaliteit en lekker warm natuurlijk!

 • Lieke - Life As Lieke

  Leuk lijstje, ik zou er ook best wel wat van op mijn lijstje kunnen zetten, vooral die sloffen 😉

 • Isa

  Leuk lijstje! Zou zo mijn lijstje kunnen zijn. Behalve die blender dan, die van ons is nog zo nieuw. Dus daar zet ik op mijn lijstje dan maar een geurtje voor in de plaats, haha.

 • Jessica

  Ik ben bezig in het boek van Holleeder… Heel indrukwekkend, ik hoop dat je hem krijgt voor kerst!

 • agnheta

  Truttig is niet slecht hè 😉

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!