WEEKVLOG11: GEKKE CRAVINGS & VLOGGEN MET OPA

Een paar dagen vertraagd, maar de nieuwe weekvlog is er weer! In deze vlog zie je de week van maandag 1 tot zondag 7 oktober. Een week waarin er gewerkt wordt, papa 55 wordt, ik opa uitleg wat dat hele vloggen nou precies is, we een spontane sleepover houden bij vrienden, ik een ongelukje heb met de auto én ik last heb van gekke cravings. Het was een leuke en ik heb ‘m weer vastgelegd op beeld!

Veel kijkplezier!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dan zie je het iedere keer meteen als er een nieuwe video online staat:)! Dankjewel voor het kijken!

Comments
  • Inge

    Leuke vlog! Hopelijk zijn jullie de schrik weer wat te boven.

Neem contact met mij op!

Ik ben er momenteel even niet. Stuur me een berichtje en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug!

Not readable? Change text. captcha txt
error: Content is protected!