WEEKVLOG11: GEKKE CRAVINGS & VLOGGEN MET OPA

 In Vlogs

Een paar dagen vertraagd, maar de nieuwe weekvlog is er weer! In deze vlog zie je de week van maandag 1 tot zondag 7 oktober. Een week waarin er gewerkt wordt, papa 55 wordt, ik opa uitleg wat dat hele vloggen nou precies is, we een spontane sleepover houden bij vrienden, ik een ongelukje heb met de auto én ik last heb van gekke cravings. Het was een leuke en ik heb ‘m weer vastgelegd op beeld!

Veel kijkplezier!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dan zie je het iedere keer meteen als er een nieuwe video online staat:)! Dankjewel voor het kijken!

Recommended Posts
Comments
  • Inge

    Leuke vlog! Hopelijk zijn jullie de schrik weer wat te boven.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!